Livet som HD studerende

En pause fra den dårlige samvittighed

skaermbillede-2017-02-11-kl-11-12-46

Jeg er stukket af fra København! Jeg havde brug for at komme væk fra vasketøj, praktiske gøremål og dårlig samvittighed over alt det jeg ikke når i hverdagen. Så da Robin foreslog, at vi tog op sommerhuset, var jeg hurtig til at sige ja! Allerede fredag morgen havde vi pakket bilen, så vi var klar til at kører til Vejby Strand efter arbejde. Fredag aften gik med lækker mad, x factor og masser af chokolade… En fredag aften lige efter mit hovede!

I morges vågnede vi til det smukkeste vintervejr. Vi har haft en rolig morgen med lækker morgenmad og en gåtur i det dejlige vejr. Jeg havde egentlig pakket løbetøjet, men her er SÅ meget sne og is, at det ville være livsfarligt at bevæge sig ud i. Så træningen må vente til jeg er tilbage i København i aften.

I morgen bliver knap så hyggelig, jeg skal sidde på mit arbejde og skrive speciale hele søndagen. Jeg kan godt mærke at jeg stresser en lille smule over alt det jeg ikke når, og det går hen og bliver til en evig dårlig samvittighed. Heldigvis har jeg taget en uges ferie i uge 9, så jeg kan få “ro” til at skrive speciale. Jeg glæder mig virkelig virkelig VIRKELIG meget til jeg aflevere speciale d. 2. maj!

Jeg håber i får en dejlig weekend :-)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Pragtfuld idé :D Selv er jeg stukket af og har hygget mig de sidste par dage med en kærestetur til Århus og venindebesøg, så idag tager jeg kampen op mod det huslige ;)

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som HD studerende