En pause fra den dårlige samvittighed

Få styr på dit liv

16706798_10155001681888497_104112571_n

Jeg er helt sikker på, at jeg langt fra er den eneste med en travl hverdag og 1000 bolde i luften. Og nej, dette skal ikke være et “brokke” indlæg. For mange af de ting jeg foretager mig i min hverdag er af egen fri vilje :-) Idéen med indlægget er egenetlig bare fortælle lidt om hvordan jeg får hverdagen til at hænge sammen samt hvilke værktøjer jeg bruger. Pt. er mine timer fordelt sådan ca. sådan her hver uge

Arbejde: 37 timer

HD speciale: 10-12 timer (Det bliver nok nærmere 15-40 når vi nærmer os aflevering)

Træning: 5 timer

Blog/instagram: Max. 5 timer (det er nedprioriteret indtil mit speciale er afleveret)

Ud over ovennævnte har jeg også diverse arrangementer, familie, kæreste og venner, der skal passes.

Jeg er dybt afhængig af min kalender, da alle mine aftaler er noteret heri. Derfor bruger jeg hver søndag på at planlægge den kommende uge, så jeg når mest muligt. Ud over planlægning, gælder det om at prioritere sin tid og have ja-hatten på. Jeg er ikke altid super god til at prioritere min tid, da jeg ikke vil skuffe mine nærmeste, men her i specialetiden bliver jeg nødt til at skære ned på min “sociale-medie-tid” og mine venindeaftaler. Heldigvis er de forstående, og de glæder sig til, at have mig tilbage når specialet er afleveret :-)

Jeg havde længe været på jagt efter en kalender med indbygget To Do liste, og jeg havde da også fundet en fra USA, men at give 5-600 kr. for en kalender var måske liiige i overkanten. Derfor blev jeg nærmest lykkelig da Atelieraarhus lancerede deres til kun 275 kr. Desværre er 2017 udgaven udsolgt, men jeg har fundet nogle andre ret fine kalendre nedenfor :-)

picmonkey-collage1

Affiliate links: & planner her. Atelieraarhus her.  Jamie her. Day Designer her

Mit næste kalender køb, skal helt sikkert være en ophængelig kalender fra Future Planner. Jeg er personlig ret vild med “week” udgaven, da den er pæn og simpel. Men for børnefamilien er “Family” udgaven GENIAL.

picmonkey-collage3

Week her. Family her

Jeg er ret nysgerrig på om i nøjes med at bruge jeres iphone kalender, eller om i også har en fysisk? :-)

 

 

 

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Mie

  Hej Cecilie 😊
  Jeg er så in med meget af det medieværk der nu er, men kalender der er jeg så gammeldags og har købt en bog hvor jeg kan tá min kuglepen og skrive ned. Aner ikke hvorfor det fungere bedst for mig, men iPhone kalender bruger jeg meget lidt. Og kan bedst lide at have en kalender som ikke er elektronisk 👍🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste. Længe leve papirudgaverne :D haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pause fra den dårlige samvittighed