Hold dig varm på løbeturen

Min kæreste har aflyst vores årsdag

skaermbillede-2017-02-02-kl-20-21-28

D. 7 marts har jeg været sammen med min bedre halvdel, Robin i 9 år….. Man kan næsten fornemme de mange års kærlighed på “kærestesolbrillerne” ;-) Jeg  synes jeg er rimelig crazy, at have haft den samme kæreste i så mange år, men tiden går stærkt når man har det godt! Og hvordan møder man lige sit livs kærlighed som 18-årig? Den historie må i have til gode ;-)

Vi er ikke typerne, der fejre månedsdage etc., men alligevel plejer vi altid at lave et eller andet på vores årsdag. De sidste tre år har vi faktisk været så heldige at fejre kærligheden i udlandet, og ellers har vi været gode til at tage ud og spise herhjemme og hygge os i hinandens selskab. Egentlig har det vigtigste element for os været at vi har haft noget kvalitetstid sammen.

Da Drake offentliggjorde at han spillede koncert i København d. 7 marts, tænkte jeg at det ville være en perfekt årsdag. Middag og Drake koncert, slet ikke dårligt. Men sådan skulle det desværre ikke være. Robin havde allerede allieret sig med nogle venner, som også gerne ville se koncerten. Selvfølgelig havde han ikke tænkt over, hvilken dato koncerten var (MÆND!), og nu havde han jo lovet hele vennegruppen at de skulle afsted sammen. Jeg kom nok med en lille irritable kommentar, eftersom at jeg også gerne ville have været til koncerten, og ellers bare gerne ville tilbringe lidt timer sammen. Hvad gør manden? Han bestiller da en forlænget weekendtur til Rom weekenden inden Drake. Så er det altså helt ok at han “dropper” vores årsdag, når nu jeg får en tur til Rom istedet ;-)

Det bliver min første gang i Rom. Faktisk har jeg aldrig været i Italien før?! Jeg glæder mig helt sindssygt meget. Vi har endnu ikke bestilt hotel, måske kan nogle af jer anbefale et lækkert hotel som ligger centralt? Hvis I har andre gode tips i ærmet, må I meget gerne dele dem med mig :-)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Iben

    Hej Cecilie. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Det centrale Rom er for mig inden for en radius af 3-400 m fra Campo dei Fiori. Tro ikke på det når de siger er Termini (hvor de fleste hoteller ligger) er centralt.
    Rigtig god tur.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold dig varm på løbeturen