Status på livet

Jeg elsker udsalg!

Men helt ærligt… Hvem gør ikke det? ;-)

miinto

1.Her  2.Her  3.Her  4.Her  5.Her  6.Her  7.Her  8.Her  9.Her  10.Her 11.Her  12.Her  13.Her 

 

Midt i specialeræset er det gået op for mig, at der så småt startet midsale udsalg rigtig mange steder. Hvis der er noget, som jeg er rigtig god til under eksaminer, så er det overspringshandlinger. Og findes der nogen bedre overspringshandling end online shopping? I think NOT! Til jer, der læser med fast, ved I at jeg går rigtig meget op i at shoppe lokalt. Og jo, selvfølgelig shopper jeg også på mange af de store udenlandske webshops, men kan jeg finde varen på en mindre danskejet webshop, vil jeg hellere købe min vare her. Det er egentlig meget simpelt – Jeg vil gerne støtte det danske erhvervsliv :-) Derfor elsker jeg når miinto.dk holder udsalg. De har nemlig rigtig mange af de brands som jeg elsker og så kan man sparre mellem 20-60% på mere end 40.000 varer! Jeg har fundet nogle af mine favorit-udsalgs-items. Skjorten har jeg faktisk lige købt (til fuld pris desværre) Og den har allerede fået rigtig meget ros fra mine kollegaer.

Nu vil jeg smide mig på sofaen med min computer, så jeg kan udnytte udsalget og finde noget nyt tøj som jeg kan have på til Victors (Mais søn) barnedåb. Jeg har ingen idé om hvad jeg er på udkig efter, men jeg skal helt sikkert nok finde noget lækkert!

Indlægget er lavet i samarbejde med miinto.dk (Vil i læse om min tid som tøjmodel hos miinto, kan det læses her)

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på livet