72 timer i Rom - Mini rejseguide

Status på livet

skaermbillede-2017-03-19-kl-08-16-32

Løbejakke her. Løbetights her.

Jeg synes det er på tide med en lille status herfra. For at være helt ærlig, så synes jeg ikke at min hverdag er super nice i øjeblikket. Jeg elsker normalt min hverdag og mine rutiner, bare ikke lige i øjeblikket. Det er sådan så jeg faktisk ikke rigtig har nogle fridage, heller ikke i weekenderne. Det er årsagen til at, der er så stille på alle mine sociale medier. Mit arbejde og mit speciale tager alt min tid og energi, så jeg føler mig hverken super glad eller ovenpå. Jeg er normalt typen, der springer rundt med et kæmpe smil og et enormt overskud. Derfor går det mig utrolig meget på, at jeg ikke er “den Cille, som jeg plejer at være”. Dét som går mig allermest på er at jeg ikke rigtig har tiden til at pleje mine sociale relationer. Jeg savner mine veninder og familie helt vildt. Heldigvis ved jeg, at jeg d. 22. maj kommer til at få mit liv og hverdag tilbage. Men indtil da bliver jeg nødt til, at koncentrere mig om mit arbejde og mit speciale, da det trods alt er det, som skal betale mine regninger og give mig mad på bordet i fremtiden ;-)

Jeg glæder mig helt sindssygt meget til specialet et overstået, så jeg kan få min fritid tilbage og gøre det jeg elsker.. Tilbringe tid med mine nærmeste og få blogget en masse. Jeg tænker at holde en grillfest for mine veninder, når det hele er overstået – det har jeg brug for! Hold kæft hvor jeg glæder mig :-) Så søde læsere, jeg håber at i vil være tålmodige og blive hængende. Jeg glæder mig til at vende tilbage med fuld kraft.

Nu vil jeg smutte ind på arbejdet.. Specialet skriver ikke sig selv.

God søndag :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

72 timer i Rom - Mini rejseguide