Det vigtigste til en aktiv hverdag

Den sidste uge har været crazy

18788658_10155321469568497_2142694080_n

Kjolen kan købes her. Sandalerne kan købes her.

WHAT A WEEK! Det har været den vildeste optursuge for mit vedkommende. I sidste kunne i måske fornemme, at alt ikke går perfekt (se instagrampost, hvis I ikke ved hvad jeg taler om) og desværre er alt heller ikke, som det skal være. Men det fortæller jeg mere om når jeg er klar. Derfor er det så dejligt, at der er sket så mange gode ting i mit liv den seneste uge. I skal selvfølgelig ikke snydes.

Denne uge har været vild fordi:

Jeg er blevet HD i økonomistyring og procesledelse. Jeg gjorde det sgu! Og jeg er pisse stolt af mig selv. at skrive et speciale ved siden at et fuldtidsarbejde er ikke nemt. Det er en sindssyg lærerig proces og jeg er så glad for at jeg nu kan skrive HD på CV’et.

Jeg har haft fri i én hel uge. For første gang siden januar, har jeg haft nogle fridage hvor jeg har slappet 100% af. Det sidste halve år har jeg brugt næsten alle mine weekender på specialet. Derfor føles det ekstra rart at holde helt fri. Jeg må indrømme at jeg har været lidt rastløs,men jeg har fået ordnet en masse praktiske ting, og så har jeg taget alting i et helt roligt tempo.

Det har føltes som sommer. Hvad sker der lige for et lækkert vejr. Jeg er fan! Robin og jeg havde verdens bedste fredag med shopping i indre by og aftensmad på street food. Det var kærestehygge på højeste plan

Robins har haft fødselsdag. Min søde mand fyldte 29 år i går. Det fejrede vi sammen med hele familien til brunch på Mash. Derefter kørte vi til Bryggen og brugte hele eftermiddagen på at få lidt sol på de blege stænger.

Min søster fik sine vinger. Min lillesøster har fået et deltidsjob mens hun skriver sit afsluttende speciale. Hun har gennemgået en hel månedsa kursus og træning og kan nu kalde sig Cabin Crew hos SAS. Ret sejt :-)

Alle hoteller er bestilt. Selvom vi rejser til Bali om under tre uger, har vi været lidt sløve med at få booket hoteller. Nu har vi endelig besluttet os og booket tre forskellige hoteller.

Der sket noget ret så fantastisk. Men det kan jeg ikke fortælle jer mere om endnu (irriterende type) Jeg tænker at jeg deler det med jer i løbet af de næste par dage.

 

Nu glæder jeg mig bare til en rolig søndag helt uden planer. Eller det vil sige, at jeg skal have ordnet lidt vasketøj. Men ellers er planen bare træning, afslapning og måske en lille tur i Øresund i eftermiddag :-) Ha’ en dejlig søndag.

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Sarina

  Øv, linket til kjolen virker ikke – hvor er det jeg skal lede efter den henne? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Det virker fint her? Men den kan købes på Envii’s egen hjemmeside :-) Jeg håber du finder den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vigtigste til en aktiv hverdag