Klar til endnu et eventyr, på den anden side af jorden

Det vigtigste til en aktiv hverdag

p1030273

Sponsoreret

Jeg er typen, der altid slæber rundt på min træningstaske. Jeg ligner altid en, som er ved at flytte hjemmefra (please sig at jeg ikke er den eneste?!), og får oftest kommentarer fra venner og kollegaer. For mig er det bare nemmere, at have min træningstaske på mig, så jeg kan tage direkte til træning efter arbejde, eller tage direkte på arbejde hvis jeg træner om morgenen. Min hverdag er ligesom mange andres, rimelig hektisk til tider. Ud over mit arbejde, er der nogle ting jeg prioriterer at få presset ind, også selvom det måske bliver lidt hektisk. Derfor forsøger jeg at optimere min tid, ved at have min træningstaske på mig.

Jeg har aldrig lavet et “det-har-jeg-i-min-træningstaske-indlæg”, så derfor synes jeg egentlig at det kunne være lidt hyggeligt at vise jer, hvad jeg går og slæber rundt på :-) Der er nogle ting, som ligger fast i min træningstaske. Og så er der alle de andre ting, som afhænger af humør, hvad jeg skal træne og hvad tid på døgnet jeg træner. Hvis jeg træner inden arbejde har jeg oftest lidt flere ting med, da der både skal arbejdstøj/sko, håndklæde og make up med. Hvis jeg træner efter arbejde er det bare mit træningstøj og sko jeg supplere med.

Min træningstaske indeholder altid:

Til kroppen:

En helt almindelig shampoo købt i Netto. Den er ikke særlig fancy. Men den er billig og virker ;-) For mig er det alfa omega, at jeg ikke lugter af sved. Derfor kommer vi til det allervigtigste produkt jeg har min træningstaske! Jeg er ret sikker på, at vi allesammen kender de dage hvor man har haft en lang (og måske halvstresset) dag på kontoret, og man efterfølgende skal skynde sig videre til næste aftale med fugtige armhuler Det er bare ikke en rar fornemmelse. Jeg har oftest problemet når jeg træner inden arbejde. Det går oftest lidt hurtigt med at komme i bad og få tøj på, så jeg ikke rigtig når at køle af. Så går man og føler sig utilpas på jobbet en hel dag. Den er aldrig sjov. Derfor skal jeg nu prøve noget nyt, nemlig Perspirex! Perspirex er en antiperspirant, som giver beskyttelse mod sved og svedlugt. Fordelen ved denne fremfor en almindelig antiperspirant, er at den holder effekten i 3-5 dage. Derudover skal den faktisk påføres om aftenen INDEN man går i seng, og så skal den vaskes af næste morgen. Det giver måske ikke mening, men jeg glæder mig i hvert fald til at teste det. Man kan sagtens bruge en almindelig, parfumeret deodorant næste morgen, hvis man ønsker det – det påvirker ikke effekten. Den fås både som lotion og roll on, og kan fås i flere varianter. Jeg skal teste den i den næste uges tid. Så jeg glæder mig virkelig til, at føle efter om der er nogen forskel. Jeg lover jeg at jeg kommer med min 100 % ærlige mening. Også selvom det ikke virker. Man kan forresten se anmeldeser på deres hjemmeside, hvis man gerne vil læse om andres oplevelser.  Antiperspiranten kan købes her eller hos din nærmeste Matas.p1030317-2

Til træningen: 

Mit elskede bluetooh heahset fra Jabra. Når jeg træner alene SKAL jeg høre musik, ellers bliver det en dårlig træning. Haha. Mine træningssko ligger aldrig fast i tasken, da jeg godt kan lide at skifte dem ud alt efter hvilket outfit jeg har på – Det skader aldrig at det matcher lidt. haha

Til håret: 

Det er ikke særlig ofte, at jeg vasker mit hår oppe i centeret. Mest af alt fordi jeg synes det er for besværligt. Derfor indeholder min taske altid en hårbørste, en tørshampoo og en volume spray. Tørshampooen bliver brugt flittigt når jeg træner om morgenen og volume sprayen bliver primært brugt inden føntørring.

 

Jeg kan umuligt være den eneste, som altid render rundt med en kæmpe sportstaske? Jeg er lidt interesseret. Hvad har I i jeres tasker? :-)

p1030305

p1030318

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Pernille

  Jeg har brugt perspirex i næsten 2 år nu, og vil aldrig være for uden den. Den første uge hvor du skal bruge den hver aften kan den godt være lidt hård ved huden, men ellers er der aldrig problemer med rødme eller noget i den dur. Det er et vidundermiddel 😂
  Men bliver desværre stadig våd under armene men der kan man så bruge en anden form for del, så er man total dækket ind for alt hvad der hedder sved 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Skriv endelig, hvad din oplevelse af den er! Jeg ved ikke om jeg tror på, at det virker, men jeg har helt samme problem som dig, så det ville være rigtig rart at høre din vurdering af den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til endnu et eventyr, på den anden side af jorden