Undtagelsestilstand... Jeg er flygtet fra København

Jeg har ikke behandlet min krop godt

18280256_10155245696253497_1913287412_n

Den sidste måned har været hård og stressende. Ærligt, så har jeg faktisk ikke haft det særlig godt. Jeg typen, der er dårlig til at sige pyt. Jeg vil helst gøre alt 100%. Men det har været fysisk umuligt på det seneste. Alt hvad jeg har foretaget mig på det seneste er blevet gjort halvhjertet, og det irriterer mig. Som i måske kan fornemme er jeg typen, der springer op om morgenen for at hoppe i træningstøjet. Jeg elsker min træning og jeg elsker at spise sundt og varieret (chokolade osv. er også inkluderet), for dét giver mig glæde og energi i hverdagen. Nu har jeg for alvor kunne mærke hvad der gør ved kroppen hvis man dropper træningen og lever af fast food, og det er ikke sjovt!

Den seneste måned har jeg ikke set skyggen af et fitnesscenter, og jeg har hverken trænet udenfor eller hjemme. Derudover har jeg måske spist hjemmelavet mad en håndfuld gange…. På én hel måned!!! Jeg har været så opsat på at få det speciale færdigt, at jeg har glemt alt omkring mig. Det eneste jeg har foretaget mig er at arbejde, skrive speciale, spise og sove. Jeg kan roligt sige at mit hjem har sejlet og så tror jeg aldrig at jeg har brugt så mange penge på, at spise ude. Jeg kan tydeligt se og mærke forskel på min krop. Èn ting er udseendet og min manglende markeret mavemuskler. Noget andet er det jeg føler. Træthed, spændingshovedpine, mindre glad, dårlig immunforsvar og så føler jeg mig generelt ikke tilpas i min egen krop, og det er faktisk det værste. Heldigvis er jeg kommet ud på den anden side, og jeg har et par uger til min afsluttende eksamen, så er det vidst på tide at sparke r…

I går var jeg oppe og træne for første gang. Hvordan er det muligt, at komme i så dårlig form efter én måned!!???? I don’t get it. Som prikken over i’et lavede jeg lækker, sund aftensmad bestående af masser af friske grønsager og kylling. I weekenden skal jeg havde styr på hjemmet og vasketøjet. Jeg glæder mig helt vildt til, at starte på en frisk i næste uge og komme ind i en god rutine igen :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undtagelsestilstand... Jeg er flygtet fra København