72 timer i Rom - Mini rejseguide

Kærlighedsbaby på vej

skaermbillede-2017-05-29-kl-18-49-58

Jeg har virkelig glædet mig til, at dele dette med jer… JEG ER GRAVID…….. Den er god nok. Det er ikke en dårlig joke :-)

Det har nok været ret tydeligt, at jeg ikke har haft det helt fantastisk de seneste par måneder. Jeg har til tider været rimelig dårlig og sindssygt træt. Der har været dage hvor det har været en kamp at stå op og tage på arbejde. Udover mit fuldtidsjob havde jeg jo også et lille speciale, som jeg skulle skrive færdigt. Derfor var det en ekstra stor sejr for mig, at afslutte min HD med et flot resultat. Det har været en ret syret periode forbundet med en masse glæde og bekymringer, da man jo for alt i verden håber at den lille er sund og rask. Heldigvis gik det rigtig godt til nakkefoldscanningen i sidste uge. Jeg er sat til den 2. december, hvilket vil sige at jeg i dag er 13+2.

Min blog bliver ikke en såkaldt “mommy blog”, men jeg vil meget gerne dele ud af mine egne erfaringer i løbet af graviditeten hvis det har interesse.

Det er ret vildt det hele. Vi glæder os i hvert fald til at møde vores lille kærlighedsbaby til december :-)

5 kommentarer

 • Kæmpe tillykke med det!
  Jeg ville elske at få et lille indblik i din graviditet engang imellem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak :-) Det vil jeg bestemt overveje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya lynn

  Kæmpe stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Stoooort tillykke!! :) Jeg venter selv en kærlighedsbaby til december og har lige været til nakkefoldsscanning i dag :D jeg er 12+1 i dag og er sat til 10. december. Så jeg ville elske at følge lidt med i din graviditet, når nu det er så tæt på min. Tillykke igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

72 timer i Rom - Mini rejseguide