Kærlighedsbaby på vej

Nej tak til svedlugt!

p1030380

Sponsoreret af Perspirex

Som I kunne læse i mit tidligere indlæg, så er jeg typen der altid er på farten. Jeg er en vaskeægte cykelmyg, der helst vi undgå offentlig transport. Derfor cykler jeg til alt indenfor en radius af 10 km. Jeg tror de fleste af os kender til, at man efter en god cykeltur i modvind kan få det ret så varmt. Og det er bare ikke fedt når man skal side 8 timer på jobbet og måske har planer efter arbejde. Selvom jeg ikke er typen der sveder meget, har jeg stadigvæk de der dage hvor man bare føler, at man lugter af sved allerede inden man er fremme på jobbet.

Derfor har jeg sagt ja til at teste en ny antiperspirant, som skulle virke mod sved og svedlugt i 3-5 dage. Jeg har nu testet den i én uge, og det fungere sådan at man hver aften inden sengetid skal bruge antiperspiranten, hvorefter man skal vaske den af næste morgen. Næste morgen kan man sagtens bruge en almindelig deodorant ovenpå, uden at det påvirker effekten af antiperspiranten. Det lyder måske til, at være rigtig besværligt, men det er det IKKE. Jeg bruger antiperspiranten efter at jeg har renset mit ansigt og børstet tænder. Så det er egentlig bare blevet en del af min aftenrutine. Men kan jeg så mærke en forbedring? JA, det kan jeg faktisk godt. Og det siger jeg gerne med hånden på hjertet. Som prikken over i’et, så fungere den virkelig godt når jeg træner. Det er som at jeg slet ikke lugter på samme måde efter en hård træning (undskyld til de sarte).

Antiperspiranten kan anvendes af både mænd og kvinder og fås som roll-on og lotion. Der findes flere varianter alt efter hvilke behov man har. Hvis man er i tvivl kan man tage en test for, at se hvilket produkt, der passer bedst til ens behov. Testen kan tages her. Produkterne kan købes hos din nærmeste matas eller online her

Som i kan se på billedet nedenfor bruger jeg den “normale” roll-on. Og den er helt perfekt til mit behov.

p1030308

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsbaby på vej