Instagramvenligt hotel

Det perfekte frieri

p1030752

Jeg må sige at vores ferie til Bali, har taget en meget uventet, men fantastisk drejning.Efter ni års kærlighed skete det… Han gik på knæ og spurgte om jeg ville være hans for altid. Det blev selvfølgelig et kæmpe JA fra mig! Jeg må indrømme at jeg slet ikke havde set den komme, da der alligevel var gået så mange år. Men det har i den grad været ventetiden værd. Jeg ved at der helt sikkert sidder nogle derude, som er lidt nysgerrige på hvordan og hvor frieriet har fundet sted, og det kan jeg sagtens forstå. Jeg er selv en sucker når det kommer til gode kærlighedshistorier.

For os er det et utrolig privat og intimt øjeblik, derfor vil jeg ikke fortælle om frieriet. Det håber jeg at I kan forstå og vil respektere. Jeg kan dog sige, at det skete på den mest fantastiske måde.. Bare ham og jeg.. Ingen andre.. Jeg kunne ikke have ønsket det på nogen anden måde. Det var perfekt.

Selvom jeg altid har vidst, at Robin og jeg var ment to be, er jeg så lykkelig over at det nu bliver officielt. Nu vil vi nyde de sidste dage af vores ferie :-)

19490364_10155409101533497_1166689936_o

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagramvenligt hotel