Kønsscanning - Dreng eller Pige?

En anderledes ferie

19389769_10155390745878497_1220530285_n

Godaften fra det smukke Bali. Jeg befinder mig for 2. gang i år i sydøstasien, hvilket bestemt ikke er helt dårligt. Robin og jeg elsker ferie med masser af adventure og oplevelser. Når vi besøger Asien, er det ofte med formål at dykke og få én på opleveren. Måske nogle af Jer har set vores video fra Filippinerne? Det giver et meget godt indblik i indholdet på vores ferie.

Denne gang bliver ferien lidt(meget) anderledes for mit vedkommende. Selvom graviditet ikke er en sygdom, er der mange ting man ikke kan og må. Dykning er no go, da det ikke vides om babyen får ildt nok på 20-30 m. dybde. Derudover er ting som river rafting og trekking til vandfald og vulkaner heller ikke noget de anbefaler, da man blandt andet skal igennem terræn bestående af store glatte sten. Jeg må indrømme at jeg blev en lille smule trist, da Robin tog afsted på feriens første dyk i morgen. Det er vores helt store fælles passion og hobby, så det gjorde lidt ondt at jeg ikke kunne være med til at dykke med Manta Rays, Skildpadder og Mola Mola.

Når det er sagt, så nyder jeg virkelig at være her. Vi bor på det dejligste resort på stranden. Maden er virkelig god og vejret er nogenlunde. Mens Robin dykker får jeg dagene til at gå med lange lurer i skyggen, svømmeturer og masser af læsning. Så må man må sige, at jeg i den grad får slappet af :-) Jeg skal nok sørge for at lave en samlet rejseguide til Bali med en masse gode anbefalinger!

Jeg håber i nyder sommervejret derhjemme! God mandag.

 

cecilielange_signatur

5 kommentarer

 • Sarah

  Stort tillykke med graviditeten Cecilie! Elsker din blog og rejsetips! :)
  Ved du, hvordan anbefalingerne er omkring gravide i Bali lige nu? – tænker på Zikavirus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak :-) Bali er i kategori 2 (ligesom Thailand etc.), hvilket vil sige at der siden 19XX har været enkelte tilfælde af Zikavirus, men ikke udbrud. Så længe man ikke opholder sig inde i junglen og huske myggespray skulle det være fint. Dog skal man være opmærksom på sygdom og feber i op til 14 dage efter hjemkosten :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor hed stedet hvor Robin dykkede? Skal afsted til Bali om under en måned og når jeg har dykket på Bali før, må jeg indrømme, at der ikke har været det vildeste at se, udover Tulamben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Vi har dykket ud fra Lembongan bla. Manta Point, Crystal Bay, SD, Troyaparka osv. Det er de smukkeste steder vi har dykket med MASSER af liv, MASSER af Manta Rays og en enkelt Mola Mola. Du kan se vores video her https://www.youtube.com/watch?v=mNWeJHrssD4

   Robin dykkede også ved Crystal Bay denne gang (Man kan tage en endagstur fra Sanur). D

   Rigtig god ferie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil med spænding se frem til en dansk guide til Bali. Det er lidt mere pålideligt end F.eks. Australske eller amerikanske guides. Vi er i gang med planlægningen af turen, men vi kan altid bruge gode fif 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kønsscanning - Dreng eller Pige?