En anderledes ferie

Fra abs til babybump

19264151_10155393917403497_574703202_o

Jeg har altid været den høje, ranglede pige. Hende der fik at vide fra sundhedsplejersken, at hun skulle tage nogle kilo på. Hende som først fik lidt former som 18-årig. Jeg har siden 4 års alderen dyrket sport på højt plan, min krop har derfor altid været atletisk og i god form. Jeg tror at mange kender mig, som hende med de lange ben og den tonede mave. Well… Sådan er det bestemt ikke mere. Jeg må indrømme at jeg i første måneder af min graviditet havde det ret stramt med at se lidt fluffy ud. Det lignede bare at jeg ikke havde trænet i flere måneder og spist lidt for meget pizza. Det var svært, når folk ikke vidste at jeg var gravid. Derfor meldte jeg fra til rigtig mange events og socialearrangementer. Jeg følte mig rent ud sagt ikke tilpas eller særlig tiltrækkende. Som prikken over i’et havde jeg sygt meget kvalme. Jeg kan godt fortælle jer, at det ikke var de sjoveste måneder. Selvom folk ikke bemærkede de ekstra kilo følte jeg at alle kunne se det. Før kendte jeg min krop så godt, og vidste præcis hvad der klædte mig. Nu skulle jeg pludselig til at tage højde til lidt flere centimeter rundt om maven, det var altså lidt hårdt. Man har ikke oplevet reel tøjkrise førend man bliver gravid… TRUST ME ;-) Nogle af jer vil måske blive stødt, fordi jeg jo stadigvæk er “slank”, og jeg har aldrig været overvægtigt osv. Men når man altid har været slank og atletisk, tror jeg nu engang at det er meget normalt at føle sig mindre godt tilpas indtil man har vænnet sig til det :-)

Når det er sagt, så har jeg efterhånden vænnet mig til at jeg har lidt ekstra kilo på kroppen, og det har jeg det rigtig godt med. Jeg går rundt i bikini med rank ryg og masser af selvtillid her på Bali. Jeg synes det er ret imponerende hvad kvindekroppen er i stand til!  Robin elsker også den lille bule, selvom han nogle gange glemmer at den er der. Det gjorde han blandt andet den anden dag efter en tur i poolen, hvor han udbrød “Shit, hvor er det mærkeligt at du fået sådan en tyk mave. Du plejer at være helt flad” Haha – Tak for den ;-). Jeg glæder mig virkelig til at maven bliver lidt større så rigtig kan flashe den. Nu nærmer jeg mig snart 18. uge, så det går stærkt!Men én ting er helt sikkert. Jeg kan love jer for, at jeg stadigvæk har kæmpe tøjkrise HVER evig eneste dag! Heldigvis kan jeg hoppe i en masse sommerkjoler, så til efteråret bliver det straks værre ;-)

Nu vil jeg smutte i seng, så jeg kan komme tidlig op til overdådig morgenmads buffet! Jeg glæder mig allerede til pandekager med nutella og masser af frisk frugt!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes ferie