Den positive graviditetstest

Instagramvenligt hotel

p1030879

Jeg har fået rigtig mange henvendelser vedrørende vores hotel/villa på Bali. Det kan jeg sagtens forstå, for når man ser billederne på instram, ser der overdrevet lækkert ud. Billederne snyder ikke. Det var sindssygt lækkert! Jeg vil lige pointere, at vi selv har betalt for hele vores rejse inklusiv hoteller. Så har vi det på plads :-) Det er altid lidt af en jungle, at skulle vælge hoteller. Når vi rejser rundt i Asien, er det normalt med rygsæk, men denne gang valgte vi at rejse med kuffert, så jeg ikke skulle slæbe rundt med alt for mange kilo. Derfor valgte vi også at vores hoteller gerne måtte være lidt finere. Specielt nu hvor det var sidste “lange” ferie inden vi skal være forældre.

p1030859

Vi brugte flere uger på at google os frem til hvor vi skulle bo, og en dag fandt vi STEDET. Theanna Eco Villa and Spa. Jeg har været helt oppe og køre siden vi bestilte det, fordi det så overdrevet lækkert ud. Og vi fortryder bestemt ikke at vi tilbragte en lille uges tid på dette smukke hotel – Det var alle pengene værd. Vi var så heldige at der var tilbud da vi bestilte, så jeg tror vi slap med ca. 6000 kr. for 6 overnatninger. Hertil har vi fået vore egen villa med privat pool og så er det naturligvis inklusiv morgenmad og privat chauffør – Intet mindre ;-) Villaen var så fin og hyggelig, og selvfølgelig med masser af plads.

p1030504

Det er et meget lille “hotel” med få villaer. Hvis man vælger at spise morgenmad oppe i restauranten er man helt alene, og vil man bade i den store pool er der heller ingen andre. Det er virkelig guf for sjælen.

p1030841

Som prikken over i’et har hotellet nogle overdrevet lækre services. Blandt andet kan man bestille private dinner og private breakfast, som vi selvfølgelig benyttede os af. Hvis man er på stranden og gerne vil hentes, ringer man bare til privatchaufføren via whatsapp, det er altså ren luksus.

p1030717

p1030747

Vi bestilte hotellet via agoda, da de havde tilbud. Jeg tror at normalprisen er omkring 1500 kr. pr. nat, hvilket er en rigtig god pris, standarden taget i betragtning. Vi endte med at betale lige omkring 1000 kr. pr. nat. Hotellet ligger i Canggu, som er den mest chillern surferby, men det skal jeg nok vende tilbage til i min “Bali Rejseguide”, som kommer online om en uges tid :-)

p1030805

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Jeg havde selv kig på hotellet efter at have set instagrammeren Tracy Komlos poste omkring det – og er nu blevet bekræftet i, at det var et godt valg ;) Vi tager 5 overnatninger og det kostede os omkring 5000 via hotellets egen hjemmeside (med morgenmad), hvor man også får rabatter til mad og spa og gratis transfer til eller fra lufthavn! Blot et tip :) Er der nogle spisesteder i området, du kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja MANGE faktisk. Jeg laver en guide når jeg kommer hjem herfra :-) Den kommer online om en uges tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den positive graviditetstest