Træning og kost under 1. trimester

Kønsscanning – Dreng eller Pige?

19197795_10155377930678497_2066816586_o

Så gik der endnu en uge uden jeg fik åbnet min computer… Heldigvis er det fordi, at jeg har haft en passe planer og hygget mig helt vildt. I sidste weekend var jeg et smut i Trollhättan til et 3-dages bryllup. Robins bedste ven skulle giftes og det skulle vi selvfølgelig være med til at fejre. Det var en virkelig sjov og hyggelig weekend selvom jeg ærgrede mig helt vildt over ikke, at kunne drikke mig skide fuld og holde abefest ligesom de andre. Men alt i alt var det en virkelig smuk weekend i fantastiske omgivelser.

I går var dagen, som jeg personligt havde set rigtig meget frem til. Jeg er typen som er pisse utålmodig, og derfor kunne jeg selvfølgelig ikke vente 3 uger mere med at kende til kønnet på vores baby. Jeg havde haft en mavefornemmelse fra start, men som ugerne gik blev jeg i tvivl. Jeg prøvede at læse mig frem til hvilke tegn man havde på hhv. dreng og pige, og så har jeg nok kigget på mit scanningsbillede 40 gange, haha. Men jeg har lært at man altid skal lytte til sin første mavefornemmelse, og ganske rigtig så havde jeg ret. Det skal dog lige siges, at min mavefornemmelse blev forstærket, da min mors frisør (som er er clairvoyant) havde indikeret at det var en lille dreng – Man kan tro på det eller la’ vær, men hun har altid ret!

Jordemoderen hos Jordemoderhuset i København var ikke i tvivl. Det var en lille dreng med laaaaange ben (indsæt smiley med hjerteøjne). Det tog hende lige nøjagtigt 5 sekunder at finde ud af det, da han lå og gjorde sig til. Jeg vil lige nævne at vi har været hos Jordemoderhuset flere gange, og der er ikke en finger at sætte på dem. De er simpelthen så søde og professionelle (og ja, jeg betaler skam selv). Så det kan godt anbefales :-) Selvom Robin havde regnet med en lille prinsesse blev han glad, da vi snakkede om alle de fodboldrejser de skulle på i fremtiden og hvor sødt det ville være hvis vores baby er en miniudgave af Robin. Jeg har altid gerne ville have én af hver (er det for meget at forlange!? haha) Så jeg var faktisk rimelig ligeglad hvad det blev, så længe det er en sund og rask baby. Jeg synes personligt, at det er så hyggeligt at kende til kønnet på sin baby, og så er det også ret praktisk ;-) Jeg har dyb respekt for dem, der ikke vil vide det, men jeg ville aldrig kunne vente, haha. Vi glæder os SÅ meget til at møde vores lille babyboy i starten af december.

19263932_10155377930513497_800335658_o

Jeg er så småt begyndt at lave en liste over alle de ting vi skal have købt. Vi tager meget gerne imod råd fra jer, da vi er helt newbies på området. Så er der noget man bare ikke kan undværre til sin baby eller kan i anbefale en speciel barnevogn/kombivogn etc. Må i meget gerne tage jer tid til at skrive :-)

TAK TAK TAK.

5 kommentarer

 • Frederikke

  TILLYKKE 💙💙 har selv en lille dreng på 8,5 måned. Her er nogle ting jeg har været utrolig glad for:
  Ammepude, babynest, indsats til trip trap stol så baby kan være med ved spisebordet, aktivitetsstativ, babyalarmer, skråstol, kaffebordet til barnevognen(livsvigtig 😂☕️)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med drengen!
  Must haves:
  Slyngevugge
  Babynest
  Slynge, vikle eller bæresele
  Højstol med baby indsats
  Voksi pose med plade
  Praktisk pusletaske
  Masser af stofbleer

  Ting vi endte med ikke at bruge men købte:
  Lift
  Termometer
  Hoved og halefad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med afsløringen – hvor bliver det spændende :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg tænker at i nok skal finde ud af hvad i skal bruge, når den tid kommer. Jeg kan allerede læse at hvad andre ser som ligegyldigt, ser jeg som et must-have ;-) Jeg synes at i skal være opmærksomme på at hvis i køber en kombivogn frem for en barnevogn, så er liggemålet hvor baby sover, mindre :-)
  Stort tillykke og held og lykke med jeres lille dreng!
  – hilsen en mor til to piger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning og kost under 1. trimester