Rejseguide til Bali

Inspiration til babyværelset

baby2

 

Reklame links: 1. Babynest – 2. Lyskæde – 3.Hylde sky– 4. Bokse – 5.Hylde -6. Lightbox – 7. Sengetøj – 8. Opbevaringskurv – 9.Luftballon – 10. Uro – 11. Tremmeseng – 12. Gyngefår

Eftersom jeg er så godt som halvvejs i graviditeten, er jeg selvfølgelig begyndt at overveje hvordan babyværelset skal indrettes. Faktisk har vi slet ikke et seperat babyværelse endnu, men planen er at bygge et værelse, medmindre vi køber noget nyt. Mange vil måske mene, at den lille slet ikke har behov for et værelse til at starte med, og det er måske rigtig nok. Jeg vil bare rigtig gerne have ét værelse hvor alle babyting er samlet, så ikke de flyder i stuerne og vores soveværelse. Selvfølgelig skal han sove inde hos os de første mange måneder, men ligeså snart han er klar kommer han altså ind på sit eget værelse (det er helt sikkert lettere sagt end gjort, haha)

Jeg har kigget utrolig meget på pinterest og fundet de fineste babyværelser. Jeg glæder mig helt vildt til, at jeg til efteråret kan begynde at indrette babyværelse! Men hold nu op hvor er der bare mange søde ting til babyværelset. Man kan jo købe sig fattig!! Jeg har været ret god til, at holde dankortet i ro, men jeg kan mærke at det snart kribler i fingrene.

baby3

Billeder fundet på Pinterest 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide til Bali