Tak er kun et fattigt ord

3 timer og 8 minutter

p1000197

Så lang tid har jeg i gennemsnittet brugt på min telefon hver dag de seneste tre uge. Over tre timer om dagen?! Det er jo vanvittigt! Og hvordan ved jeg så lige det? Det ved jeg fordi, at jeg har installeret en app på min telefon, som registrere alt den tid jeg bruger på min telefon. Udover at app’en fortæller mig hvor lang tid jeg bruger min telefon dagligt, så fortæller den også hvor mange “pick-ups” jeg har – altså hvor mange gange jeg jeg “låser” min telefon op. Det gør jeg intet mindre end 68 gange om dagen. Faktisk synes jeg er at det er en lille smule pinligt at skrive.

Jeg har tænkt rigtig meget over mit elektronikforbrug, og helt ærligt så vil jeg faktisk rigtig godt forbedre mig på det punkt. For det første skal jeg lærer at lægge telefonen fra mig, så jeg ikke tjekker beskeder, nyheder, mails, facebook og instagram 68 gange om dagen. For det andet skal jeg slet ikke bruge over tre timer af min dag på at sidde med snotten i telefonen! Men det er lettere sagt end gjort. Derfor vil jeg starte i de små, nemlig at investere i nogle nye bøger. Hvorfor ikke bruge et par timer om aftenen på at læse i stedet for at scrolle instagram igennem? Selvfølgelig ikke hver dag, men bare en gang i mellem?

Jeg har brugt meget af dagen på at finde bøger, som interesserer mig. Faktisk er det lykkedes mig at finde hele seks bøger, som jeg virkelig gerne vil læse. Alle seks bøger er stort set forskellige genre, og jeg har faktisk i sinde at læse dem alle. Jeg kan desværre nok ikke nå at læse allesammen inden baby kommer til verden. Men jeg vil bestræbe mig på at få læst minimum tre af dem inden han kommer om ca. tre måneders tid. Jeg linker til alle bøger under billedet

 

books

Reklame links: 1.Pigen på flyet – Kan købes her.  2. 7 gode vaner – Kan købes her 3. Shoe dog -Kan købes på dansk her 4. Din sunde plan – Kan købes her 5. How to win friends & influence people – Kan købes på dansk her 6. 40 uger efter – Kan købes her (udkommer først i midten af september)

 

Jeg ved ikke helt hvilken bog jeg skal begynde med? Har nogle af jer læst nogle af disse bøger? Hvis ja, hvilket kan i anbefale?

 

OBS. Til de interessede hedder appen “Moment”

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Er det ‘Moment’?
  Jeg har også lige hentet den. Efter at have læst dit opslag, så må jeg også bare prøve den. Jeg tror nemlig, at jeg bruger aaal for meget tid på mobilen lige for tiden.
  Men jeg tror også på, at med sådan en app så vil der, for mig, begynde at gå sport i at få bedre og bedre resultater – altså at bruge mobilen mindre og mindre.
  Så tak for fiffet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja, det er den :-)
   Jeg kan i hvert fald tydeligt se, at jeg bruger den meget mere i weekenden. Ret skræmmende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak er kun et fattigt ord