Søndag = House Hunting

Der er vigtigere ting i livet end sociale medier

img_1758Billedet er tager i 2014, da jeg startede bloggen. 

Da jeg i 2012 åbnede min instagram profil, vidste jeg faktisk slet ikke hvad jeg skulle bruge den til eller hvem jeg skulle følge, for der var på daværende tidspunk ikke mange af mine venner som havde en profil. Jeg fandt hurtigt frem til slanke, trænede kvinder som postede træningsbilleder. Jeg synes det var helt vildt inspirerende at kigge på disse kvinder, for de havde jo drømmekroppen. Nogle måneder forinden var jeg startet på en træningsbootcamp hvilket gav mig lysten til selv at dele ud af mine træningsbilleder. I mange år har min instagram haft fokus på sundhed, og jeg indrømmer gerne at gik rigtig meget op i at få de helt perfekte billeder – og gerne masser af dem. Da jeg i 2014 blev kontaktet af Bloggers Delight, som spurgte om jeg ville blogge hos dem, blev jeg endnu mere motivere til at give den gas på mine sociale medier. Jeg delte dagligt ud af gode træningstips, lavede træningsvideoer og masser af opskrifter på sund og lækker mad. Jeg synes det var mega fedt med så meget god respons. Jeg fik hurtig “mange” læsere på bloggen og det motiverede mig til at holde mine læsertal oppe.

img_3142

Da jeg startede på HD studiet og pludselig skulle jonglere mellem fuldtidsarbejde, studie, blog, familie, kæreste og veninder begyndte jeg helt automatisk at skære ned på mine sociale medier, men dengang var det ikke med min gode vilje – for jeg elskede at bruge tiden på at inspirere andre. Jeg kunne dog hurtigt mærke at et det var umuligt for mig, at opretholde den daglige aktivitet på min blog og instagram i og med, at mange af mine aftener og weekender blev tilbragt på CBS. Selvom jeg synes det var virkelig irriterende, var jeg helt overbevidst om at en HD var langt vigtigere end at fastholde mine flotte læsertal på bloggen.

Det har resulteret i, at jeg i løbet af de sidste par år har jeg i perioder været nødsaget til ikke at være så aktiv på instagram og bloggen, da jeg har prioriteret mit arbejde, studie, kæreste/familie/veninder højere. Jeg havde glædet mig helt vildt til, at blive færdig med HD studiet, så jeg igen havde masser af tid til blog og instagram. Men så kom der en graviditet “i vejen” og pludselig er min lyst til at dele ud af mig selv slet ikke ligeså stor. Jeg har det faktisk en smule ambivalent med hele denne SoMe verden. Nogle dage ELSKER jeg den og andre dage vil jeg helst bare slette alt og være helt anonym.

Under min graviditet har jeg tænkt rigtig meget over, hvor “meget” jeg egentlig er villig til at dele ud af mig selv. Jeg føler ikke længere det samme behov for at dokumentere alt hvad jeg laver. Der kan sagtens gå en uge mellen jeg deler noget på instagram. Og det er ikke fordi, at jeg har kedet mig – tværdigmod.  Jeg tror egentlig at det hænger sammen med, at jeg har et fuldtidsarbejde indenfor en helt anden branche, hvor hele dette “SoMe univers” falder ret meget udenfor. Jeg kan ikke altid skrive lige fra hjertet. Hvis jeg har haft en dårlig dag på arbejdet, eller jeg har haft noget “dumme” sager, er det ikke noget jeg kan dele offentligt. Og hvorfor ikke det? Fordi jeg er en offentlig person og både mine kunder og kollegaer har mulighed for at læse med hvis bare de googler mit navn. Jeg værdsætter mit job og jeg vil ikke risikere at miste det grundet mine sociale medier – derfor må jeg tænke ekstra meget over hvad jeg poster online :-) Det kan til tider være rigtig svært at finde balancen, så derfor vælger jeg oftest ikke at poste noget.

Når det er sagt, så kan jeg virkelig godt lide at have min blog og min instagram. Det er mit frirum og min hobby. Jeg elsker at være kreativ, lege med collager, nørde med målgruppestatistikker, redigere billeder osv. Det er ikke noget jeg beskæftiger mig med i mit job, så derfor elsker jeg at have muligheden for det i min fritid. Som prikken over i’et har jeg muligheden for at skabe kontakt til mange tusinde mennesker – Det er da win win :-) Jeg elsker at i gider følge med, og jeg ved at rigtig mange af jer heller ikke har tiden til at være online 24/7.

Det bliver aldrig en ren sundhedsblog, hvor jeg dagligt poster træningsprogrammer, opskrifter osv. Det er simpelthen for tidskrævende når man har et fuldtidsjob – specielt når jeg ikke beskæftiger mig indenfor træning/kost/sundhed til dagligt.

Selvfølgelig deler jeg stadigvæk glædeligt ud af mine træningsrutiner. Jeg tænker i hvert fald at det bliver spændenede når jeg engang skal genoptræne efter fødslen. Mine sociale medier kommer til at være mere hverdagspræget og ikke så poleret. Jeg håber virkelig at i stadigvæk har lyst til at læse med, også selvom jeg ikke længere render rundt med en sixpack ;-)

Husk at jeg stadigvæk har masser af gratis træningsprogrammer og madplaner liggende, som I kan bruge som inspiration.

img_0962

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • Det vil jeg da meget hellere følge med i! Du skriver skønt, ser skøn ud og er skøn at følge med hos. Bliv du endelig bare ved, i lige netop dét omfang, som det passer dig🌸
    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt, jo mere hverdagspjat og strøgtanker, jo bedre (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag = House Hunting