3 timer og 8 minutter

Sidste rejse inden babys ankomst

p1010782

Vi tager lige én ferie mere inden vi bliver forældre om cirka tre måneder. Vi er måske ikke ligefrem i underskud på rejsekontoen, men hvorfor ikke gøre det når nu muligheden byder sig? I starten af sommeren besøgte vi smukke Bali, ferien gik over alt forventning. Jeg kom endda hjem med en stor og smuk diamantring på fingeren ;-) Vi havde egentlig planlagt at Bali var vores sidste ferie uden børn, men eftersom at den danske sommer ikke ligefrem har budt på mange varme og solrige dage, har vi besluttet at vi har brug for lidt D-vitamin og afslapning.

p1020864

De sidst uger har vi kigget nettet tyndt efter rejser. Vi ville rejse til et sted i Europa. Max. 4 timers flyvetur. Og gerne finde et mindre lejlighedshotel med eget køkken, så vi selv kan sørge for morgenmad og evt. frokost. Derudover skulle det ligge i gåafstand til strand og by. Til sidst lykkedes det os at finde en rejse til Kreta, og vi glæder os! Vi skal bo i byen Platanias, som ligger cirka 5 km fra Rethymnon – Hvis i har været der før, må i gerne tippe om gode restauranter. Vi  har egentlig ikke rigtig nogle planer om noget vildt, men nu vil jeg så også være omkring 30. graviditetsuge, så jeg tror egentlig heller ikke at jeg er i humør til de vilde udflugter ;-)  Jeg skal bare have pakket masser af solcreme med SPF 50, løse sommerkjoler, nogle gode bøger og et par bikinier (hvis jeg ellers kan passe dem).

Vi glæder os til én hel uge med masser af solskin (det håber vi i hvert fald) og afslapning, inden vi får et lille nyt familiemedlem.

p1020744

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Cathrine

  Lyder dejligt med en ferie til Kreta :) Jeg har lige været der i sommer med min kæreste. Men det er ikke Platanias nær Chania, I rejser til? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   I følge hotellet står der Platanias (Platanes), Rethymnon: ca. 5 kilometer. Så jeg er faktisk ikke helt sikker, hehe – Er ikke så kendt på Kreta :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh hvor lyder det dejligt med en ferie mere inden den lille kommer :) Min mand og jeg fik nøjagtig samme ide for to uger siden og vi er derfor i Tyrkiet lige nu :) Vi har ellers været afsted i både Maj og Juni, men vi blev enige om en tur mere inden vores lille pige melder sin ankomst i oktober absolut ikke kan skade ;)

  Med hensyn til Platanias er det et super dejligt sted, et af vores favorit steder er resturanten Nymfi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shila

  Hvilket hotel skal i bo på? Altså vi var der tidligere på sommeren og jeg har været på ferie i platanias omkring 11-12 gange efter hånden. Men vil sige at therino som ligger i platanias, er sååå lækker. Ikke kun maden men også betjeningen, de er helt igennem fantastiske! Så ligger der en der hedder Mythos i modsatte side af byen som også er helt formidabel lækker! Tilgengæld en i skal holde jer fra er Karma. Jeg er aldrig blevet så skuffet over mad i mit liv! :-) håber det hjælper lidt. Ellers er du velkommen til at skrive!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 timer og 8 minutter