Status på min graviditet - Uge 24

Status på vores boligsituation

20839504_10155576503038497_1544662094_n

Jeg håber I har haft en skøn weekend. Min weekend er for én gang skyld blevet brugt på noget andet end “house hunting”. Jeg har nemlig været et smut i Stockholm, for at besøge nogle venner. Det har været dejligt med en lille getaway. Men nu kalder hverdagen igen, og vi er klar til boligjagt igen.

Mine veninder, kolleger og familie spørger dagligt hvordan det går med, at finde den perfekte bolig. Det er ikke lige sådan, at finde et sted man gerne vil bosætte sig de næste 10-30 år. Vi har efterhånden indskrænket os til ét område, som vi faktisk er blevet rigtig lune på. Der er ro, få hundrede meter til havet og kun 25 min. indtil indre by. Faktisk havde jeg aldrig troet, at jeg ville have lyst til at bosætte mig “så langt væk” fra København. Men efter vi tænkte hele situationen godt og grundigt igennem, fandt vi faktisk ud af at vi sjældent befinder os i indre København – I hvert fald slet ikke ligeså meget som for et par år siden. Det er som om, at vi med alderen sætter endnu mere pris på det at være hjemme. At hygge i hjemmet, invitere gæster og bare gå og nusse rundt. Selvfølgelig mødes jeg med veninder til brunchaftaler etc. inde i byen, men jeg benytter mig ikke af Københavns muligheder, som jeg gjorde tidligere. Vi vil gerne have et hjem hvor der er plads til, at vi kan invitere til grillhygge og vores børn kan løbe rundt i haven og lege.

Men har vi så fundet HUSET? Måske… Vi har fundet to huse, som begge er ret interessante. De ligger faktisk på samme lukkede villavej, kun 2-300 m. fra Øresund – ret fristende. Nu må vi se hvad, der sker i løbet af ugen :-)

Indtil vi finder den helt rigtige bolig, vil jeg gå igang med at indrette vores Københavnerlejlighed, så der er plads til babys ting. Vi har desværre ikke et ekstra værelse, men eftersom vi regner med at flytte indenfor 6-12 måneder (hvis det rigtig dukker op), er der ingen grund til at bruge penge på at bygge et værelse. Derfor vælger vi at rykke rundt på stuerne, så baby kan få sit eget lille hjørne. Jeg tænker lidt, at tage jer med i processen, så I kan se hvordan man evt. kan indrette sig med en baby i en Københavnerlejlighed :-)

Hav en skøn mandag.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på min graviditet - Uge 24