Glæden blev erstattet af bekymring

Tak er kun et fattigt ord

 

img_4808Jeg brugte dagen i går på, at ligge i sengen og se serier og slappe af. Mit hovede var ved at eksplodere af tanker, så jeg havde simpelthen på for at få dem ned på skrift. Det var på en eller anden måde en lettelse, men til at starte med var det faktisk slet ikke meningen at det skulle på bloggen. Alligevel besluttede jeg mig for at udgive indlægget. Og det var hverken for at få opmærksomhed eller medlidenhed. Jeg vil også gerne vise jer (nogle) af mine nedture i livet. Ingen mennesker går igennem ét helt liv uden nedgang. Man skal ikke bruge sin tid og energi på frygt. Det er ok, at være bange nogle gange, men det skal ikke fylde i hverdagen. Lige nu er jeg bekymret, hvilket jeg nok vil være de næste par dage. Men jeg har besluttet mig for, at det simpelthen ikke må fylde så meget, som det har gjort siden jeg fik beskeden fra lægen, for jeg kan hverken gøre fra eller til. Livet er dyrebart, det gælder om at nyde det. Dén genfejl de har fundet hos min mor og jeg, er aldrig set før, så i det mindste er vi da lidt specielle ;-). Vi står sammen som familie, og vi støtter hinanden. Vi VIL og SKAL igennem dét her uden mén. Jeg skal nok holde jer opdateret, når jeg har været til nogle flere undersøgelser.

Når det er sagt skylder jeg jer allesammen et KÆMPE TAK. Det er så rørende, at så mange af jer har tager jer tid til at skrive til mig. Så TAK for det. Det giver mig håb om at alt nok skal gå. Jeg håber i får en dejlig weekend.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæden blev erstattet af bekymring