Sidste ferie inden babys ankomst

Gaveidéer til babyshower

skaermbillede-2017-09-30-kl-12-58-05

LystavleUroSengetøjStofbleerPusletaskeLampeBodystockingHagesmækPlejeartiklerSneakers 

Da jeg skulle til mit første babyshower for to år siden, var jeg fuldstændig på bar bund. Jeg anede ingenting om babyer. Mit kendskab til hvilke babybrands og hvad man egentlig havde brug for til en baby var ikke prangende. Da jeg så småt begyndte at lede efter gave, var det en helt ny verden for mig. Dengang kunne jeg virkelig godt have brugt en slags guide eller nogle specifikke gaveidéer. Jeg søgte selvfølgelig nettet tyndt og endte med at købe noget tøj fra Ralph Lauren, et par sko og nogle plejeprodukter.

Jeg har forsøgt at finde en masse fine babyting, som jeg er sikker på, at langt de fleste ville blive glade for at modtage (alt efter hvad de har indkøbt på forhånd) Jeg vil dog mene, at der er nogle ting som man aldrig går galt i byen med som f.eks. lækre stofbleer, sødt sengetøj, tøj, plejeartikler og nipseting til babyværelset.  Jeg har delt gaverne op i prisklasser, så I nemt kan danne jer et overblik. Husk på at det er fuldstændig ligemeget med prisen på gaven, om det er en stor eller lille gave, det er tanken der tæller. Jeg håber at I kan finde lidt inspiration nedenfor.

skaermbillede-2017-09-30-kl-10-03-41

KopPlejeprodukterKnageStofbleerUldvanterBadeandBørste 

skaermbillede-2017-09-30-kl-10-47-15

UroLampeÆskerBarnevognskædeBodystocking – Luftballon med musikBadehåndklæde 

skaermbillede-2017-09-30-kl-12-03-07

AktivitetesstativBarnets bog Træklodser PuslepudeMorgenkåbeBabytæppeSengetøj

skaermbillede-2017-09-30-kl-12-25-33

LegetæppeBabyalarmGyngefårJulekalenderBabydyneLampeBabynest 

… og så fik jeg også selv brugt et par tusinde kroner mens jeg lavede dette indlæg. Det er lidt svært at lade være når der er så mange fine ting :-)

 

1 kommentar

  • Tak for inspirationen.
    Badeanden er super cool:-)
    Den er kommet på min ønskeliste!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste ferie inden babys ankomst