Sengeliggende

Når man bliver voksen

21698114_10155668639663497_1960200826_n

Reklamelinks: FrakkeStriktrøjeJeansStøvlerTaske 

Hvornår er man egentlig voksen? Det kan vel ikke rigtig defineres. I en alder af 27 år (28 i morgen), har jeg ikke følt mig sådan rigtig voksen før nu, og det er selvom jeg flyttede hjemmefra som 19-årig og har været i et fast forhold i 9 år. Robin og jeg har i den grad levet livet. Selvom vi gennem årene har passer studier og fuldtidsjobs har vi rejst verden rundt (næsten da) og fået én på opleveren. Vi har backbacket og følt os ung med de unge til Full Moon party i Thailand og haft vilde adventure oplevelser i Asien. Vi har i hvert fald ikke haft travlt med villa, Volvo og vovse.

skaermbillede-2017-09-18-kl-15-53-09

De sidste par måneder er jeg i den grad begyndt at føle mig voksen. Med en ring på fingeren, en baby i maven og et kommende huskøb, kan jeg ikke rigtig løbe fra voksenlivet mere ;-). Men jeg er så glad for, at vi har haft så mange år som kærester. Uden børn. Nu glæder jeg mig bare til, at starte næste kapitel i mit liv og give mine kommende børn tryghed, kærlighed og en masse oplevelser.

Jeg har haft så meget i hovedet de sidste par måneder, at jeg slet ikke har tænkt over min fødselsdag, som er i morgen. Det var først da min mor mindende mig om, at jeg altså snart skulle tænke over fødselsdagsønsker, at jeg kom i tanke om at det. Tøj, sko og ting til mig selv kunne jeg hurtigt udelukke – Det er som om, at mit eget ego er tilsidesat, og jeg i stedet tænker i helt andre baner – nok nærmere praktisk. Derfor har jeg fundet ud af, at jeg kun ønsker mig ting til hjemmet. I ved sådan nogle ting, som man ikke selv gider at bruge penge på, men som man ville ELSKE at modtage som gave. Jeg har blandt andet ønsket mig denne elkedel, disse lanterne, disse skåle og denne vase . Når det er sagt så glæder jeg mig virkelig til, at jeg skal shoppe til mig selv EFTER fødslen  – Det fortjener jeg ;-)

Apropos min fødselsdag i morgen, så skal der ikke ske det vilde, og så alligevel lidt alligevel. Jeg har ferie fra arbejdet. Derfor er planen at Robin og jeg skal sove længe, spise lækker morgenmad og måske gå en lille tur hvis i kroppen tillader det. Om eftermiddagen flyver vi mod sydens sol, for at fejre en sidste ferie i hinandens selskab inden to bliver til tre :-) Jeg må indrømme at jeg tvivlede på om vi kom afsted efter sidste uges tur på fødemodtagelsen. Heldigvis har både jordemoder, læge og rejseforsikring givet thumps up. Jeg glæder mig virkelig til, at komme ned og slappe af i solen (jeg holder mig nok mest i skyggen) med en god bog og en masse badning. Jeg er helt sikker på at min krop kommer til at have rigtig godt af én uge på langs, uden jeg skal løfte en finger :-)

skaermbillede-2017-09-18-kl-15-53-50

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Rigtig god fødselsdag!
    Min kæreste og jeg har været sammen i snart 7 år, og jeg bliver 27 i næste måned. Vi bor heller ikke sammen, rejser en del og bruger penge på at hygge os; det er dejligt at have noget en masse frihedsfornøjelser før voksenlivet og familielivet banker på; jeg vil hvertfald gerne have begge dele (:
    Akkurat som jer.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengeliggende