Vi har købt et hus!

Når man skal indrette 170 kvm

skaermbillede-2017-09-02-kl-08-15-14

Reklamelinks: StolBordlampeFletkurveÉntre møbelMetalkurve – VaseVasketøjskurveLyskædeLanterne

skaermbillede-2017-09-02-kl-08-25-22

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg har Robin og jeg købt hus. Vi glæder os helt vildt meget, selvom der er langt tid til at vi overtager det.  Et hus hus betyder også nye møbler og interiør, og nu hvor moodings har 25% på alt, vil jeg benytte lejligheden til at købe nogle fine ting. Desværre kan jeg ikke allerede købe møblerne nu – der er trods alt stadigvæk 9 måneder til vi skal flytte. Men alle de mindre ting, såsom lanterne, vaser osv. kan jeg godt begynde at købe – for de kan jo sagtens pynte i lejligheden indtil da ;-) Jeg skal virkelig passe på, at jeg ikke for mange penge i dag, men det er bare lidt svært når der er 25%… Kender i ikke det?

Nu vil jeg smide mig på sofaen med min dyne, en kop kaffe og netflix inden jeg skal mødes med en veninde til brunch.

God weekend :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har købt et hus!