Når man bliver voksen

Sidste ferie inden babys ankomst

p1040516

22054455_10155689316658497_301248020_n

Kjole 

Jeg har bestemt ikke været i underskud udlandsrejser de seneste mange år. Jeg elsker den ro og alle de oplevelser man får. Det kan godt være at mit klædeskab ikke boomer med dyre designerkøb, men jeg vil langt hellere bruge mine penge på oplevelser end materielle ting. Selvom Robin og jeg både har været på Filippinerne, Bali og i Stockholm i 2017 skulle vi lige nå én ferie mere inden vi skal være forældre.

Jeg er ikke meget værd i øjeblikket, og må faktisk ikke særlig meget (dykning etc.) Derudover orkede jeg ikke en længere flyvetur – faktisk takkede jeg nej til en shoppetur til New York med min mor og søster, fordi jeg ikke tror det ville være specielt sjovt at gå rundt i New Yorks gader når man skal tisse hver halve time, og samtidig ikke kan gå så langt mere. Derfor har valgt valget på en uge i Grækenland. Det var faktisk lidt uvist om jeg fik lov til, at rejse i og med at jeg har døjet med utrolig mange plukveer, og faktisk har været sengeliggende hele ugen op til rejsen. Heldigvis gav både jordemoder og forsikring lov.  Derfor har vi nu tilbragt de sidste syv dage på dejlige Kreta, og nu sidder vi og venter på at blive kørt til lufthavnen. Det er virkelig mærkeligt, at tænke på at vi har en lille baby med på vores næste ferie :-) Jeg har ikke udrettet noget som helst på ferien, andet end at sove, spise, læse og sole mig. Det er faktisk først nu at jeg tænder mig computer. Og det er ikke fordi, at jeg ikke har haft noget at skrive om, tværdigmod – Jeg har bare haft brug for at nyde ferien fremfor at stirre ind i en skærm.

Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem og få styr på de sidste ting inden babys ankomst – for som det ser ud nu mangler jeg en del….. Hvorfor er jeg ikke gået igang inden jeg blev så tyk?!!!

p1040335

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver voksen