Vind et trådløst headset fra JBL med indbygget pulsmåler

Sneakpeak på baby”værelse”

p1040099

Aktivitetsstativ kan købes her – Babybøjler kan købes her – Kommode kan købes her – Opbevaringskurv kan købes her – Tæppe kan købes her

Med under tre måneder til termin er jeg så småt begyndt at købe ind til babyværelset, eller måske nærmere babyhjørnet. Jeg er langt fra færdig med indkøbene og alle tingene står sådan lidt rodet. Men jeg synes nu alligevel at jeg vil vise nogle af de fine ting frem, som jeg har købt. Robin og jeg har desværre ikke et ekstra soveværelse i lejligheden, så vi har måtte flytte lidt rundt på møblerne i stuen, så vi kan få plads til nogle af babytingene. Som jeg tidligere har nævnt på bloggen, skal vi blive boende i lejligheden de næste ni måneder inden vi overtager vores nye hus. Det passer os egentlig ret fint, da ham den lille alligevel ikke får glæde af sit eget værelse de første måneder. Da vi skal flytte om ni måneder er det begrænset hvor meget jeg gider at gøre ud af baby”værelset”. Selvfølgelig kommer jeg til at gøre det rigtig hyggeligt, men at male en væg blå og lave større makeovers kommer ikke til at ske. Jeg glæder mig virkelig til, at vise jer hvordan man kan indrette sig med en baby i en Københavnerlejlighed – for tro mig, det ER muligt :-) Men nu til nogle af de større ting, som vi har anskaffet os indtil videre.

Jeg har længe været ret vild med de enkle aktivitetsstativer, da man selv kan vælge hvad man hænger på dem, og de samtidig kan se rigtig pæne ud at have stående i stuen.  Der går jo selvfølgelig lidt tid førend ham den lille kan få glæde af aktivitetsstativet, derfor har jeg valgt at anvende det som en lille tøjstativ indtil da. Jeg synes det ser helt vildt fint ud, at have små boodier og trøjer hængende. Jeg tænker at at købe et større og “rigtigt” tøjstativ når vi flytter i hus – men det må vente lidt endnu ;-) Aktivitetsstativet er købt hos Littleroom og bøjlerne er købt i IKEA. Hertil har jeg brugt et lammeskindstæppe fra Ilva, som egentlig bare er lagt for syns skyld.

p1040091

Derudover har vi købt en kommode fra IKEA, så vi har plads til at opbevare babys tøj, sko, stofbleer og andet diverse. Det er meningen at vi selv vil lave vores eget puslebord, da det er en super nem og billig løsning. Jeg kommer til at lave et specifikt indlæg med hans pusleplads :-) Jeg har netop bestilt resten af tingene, som jeg skal bruge for at lave hans pusleplads færdig, så jeg regner med at kunne vise jer nogle billeder i løbet af næste uge.

Jeg er godt klar over, at det kan være rigtig svært at have en pænt og rent hjem med en baby i hjemmet. Det er helt sikkert noget som bliver nedprioriteret de første par måneder. Derfor ville jeg gerne have én stor kurv, hvor det er nemt at samle hans legetøj, tæppe osv. når det ikke bliver brugt. Hertil fandt jeg en virkelig fin grå kurv fra Littleroom, som har en rigtig fin størrelse, og så passer den perfekt ind i vores stue. Jeg er sikker på at han får glæde af den i mange år.

Med hensyn til soveplads, kommer han selvfølgelig til at sove inde hos os de første måneder. Vi har en gammel vugge, som Robin og hans søskende har sovet i. Det eneste jeg mangler at købe til den er en pæn himmel. Når han vokser ud af vuggen skal vi have købt en tremmeseng, og gerne en som kan udvides, så den kan bruges i mange år. Vi har kigget lidt på denne fra Stokke i hvid. Jeg synes personligt at den er rigtig fin og meget simpel :-)

Vi er begyndt at få lidt småtravlt med at få købt resten af tingene, eller i hvert fald bestilt dem. Vi har ikke engang besluttet os for en barnevogn… Det må være næste step ;-) Men jeg glæder mig i hvert fald virkelig meget til at vise jer det endelige resultat på baby”værelset”

1 kommentar

  • Hvis jeg fik det værelse, gad jeg sgu godt være bebs igen. Det ser så fint ud. Jeg glæder mig til at se resten :-)

    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et trådløst headset fra JBL med indbygget pulsmåler