Tirsdagstanker #1

10 spørgsmål fra jer til mig

skaermbillede-2017-10-07-kl-19-13-43

Tidligere i dag kom der en lidt anderledes instagram opdatering fra mig. Jeg havde nemlig en lille snakkeseance, som jeg faktisk kun har gjort ganske få gange. Årsagen var at jeg havde fået en del spørgsmål fra jer tilsendt, som jeg endnu ikke havde fået besvaret (dårlig stil – UNDSKYLD) Flere af spørgsmålene gik igen, og derfor valgte jeg at svare på dem i åbent forum, da det måske havde interesse fra flere af jer. I hvert fald er der kommet rigtig god repsons på min lille Q&A. Så måske jeg laver noget lignende igen snart :-)

Spørgsmålene jeg svarer på er 

Hvad skal baby hedde?

Hvad arbejder du med?

Hvor hurtigt fik du sixpack?

Hvor finder du dine rejser?

Hvor meget har du taget på under din graviditet?

Hvor skal man rejse hen til nytår?

Hvor har i købt hus?

Hvorfor ser vi ikke din forlovelsesring på billeder?

Hvor meget træner du i din graviditet?

Hvor mødte Robin og dig hianden?

 

Hvis i er nysgerrige kan I finde svarene inde på dagens instagramstory. I kan finde min instagramstory ved at gå ind på @cecilie_lange og efter klikke på mit profilbillede – I må selvfølgelig også gerne følge mig hvis i har lyst til det ;-) OBS: Husk at instagramstory forsvinder efter 24 timer :-)

22311933_10155718260863497_1982586655_o

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Camilla B

    Ej helt ærligt!!! Hvad med os døve som gerne vil vide dine svar også -,- !!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstanker #1