10 spørgsmål fra jer til mig

226 dage…

p1040223

…Det er da alligevel pænt mange dage hva? Det er faktisk det antal dage, som jeg har været gravid i. Det vil sige, at det “kun” er 54 dage til min termin, og hold fast hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at møde min helt egen kreation, min skabning, min lille baby – og så glæder jeg mig virkelig ikke at skulle være gravid mere. Der er nogle, som synes det er SÅ fantastisk at være gravid. Jeg vil godt indrømme, at jeg ikke er en af dem. Misforstå mig nu ikke. Jeg er så lykkelig og glad for at jeg skal være mor, og at Robin og jeg selv har været i stand til at lave ham på naturligvis (og endda en af de første “forsøg”) Det er fantastisk at mærke sin lille baby sparke og reagere på lyd og puf. Men selve den følelse af at være tyk og føle sig mindre handicappet er IKKE nice. Jeg er typen, der normalt har 10.000 bolde i luften, og kan generelt klare ret meget. Jeg elsker at have en aktiv hverdag, holde mine relationer ved lige og give den en ekstra skalle på jobbet. Det har til tider været en udfordring igennem min graviditet, eller faktisk langt hen af vejen.

De første tre måneder kæmpede jeg med heldagskvalme og voldsom træthed. Jeg passede naturligvis mit arbejde i denne periode samtidig med, at jeg skrev mit speciale færdigt. De første måneder er en smule sløret for mig. Hver dag var en kamp, da jeg udover “helbredet” i den grad var presset på tid grundet en deadline for specialet. Mine træninger blev til færre og min kost bestod næsten kun af ristet brød, knækbrød, ost og frugt. Det var virkelig det eneste jeg kunne få ned. Heldigvis gik kvalmen over med tiden, og da jeg nåede omkring graviditetsuge 17 havde jeg det GODT, sådan rigtig godt. Det var så dejligt at føle sig godt tilpas i sin krop, også selvom vægten var steget. Desværre har jeg ikke kunne træne optimalt, da mit bækken ikke har været så glad for styrketræning, faktisk så meget at jeg ikke kunne gå efter 20 min. Her snakker vi ikke om almindelig ømhed, det føltes lidt som om at hele mit underliv faldt fra hinanden og ikke kunne sidde sammen.p1030650

Det har faktisk gået mig utrolig meget på, fordi jeg er vant til at have en aktiv hverdag. Jeg elsker min træning, og jeg elsker at mine veninder og kollegaer kender mig for at være hende-den-sporty! Jeg har bare måtte indse, at det til tider har været fysisk umuligt. Derfor har jeg sørget for at holde mig igang ved at cykle og gå lidt ture. Men så kom plukveerne og jeg blev beordret sengeliggende. Lad mig sige det sådan, andet var faktisk også umuligt. Jeg kunne ikke engang sidde op i sofaen uden at plukveerne gik amok. Så det giver helt sig selv, at træning her var total udelukket.

Den sidste måned er jeg gået på halvtid på arbejdet, for at undgå at jeg føder for tidligt. Det har virkelig hjulpet på antallet og styrken af plukveer, selvom der stadigvæk er en del. Når det er sagt, så har jeg ikke været en af dem, der har været “hårdt” ramt – heldigvis. Jeg må nok bare måtte erkende at min krop ikke har kunne klare en hverdag i det gear jeg normalt kører i, hvilket er helt ok. Jeg glæder mig virkelig, til komme igang igen efter fødslen. Måske er jeg lige lovlig naiv. Men planen er i hvert fald at jeg skal gå en masse lange ture med barnevognen indtil min krop er “klar” til genoptræning. Men nu skal først igennem de sidste halvanden-to måneder som gravid. Jeg er begyndt at føle mig tyk. Sådan rigtig tyk. Jeg kan dårligt tage sko på, barbere ben og klare de daglige gøremål – Det er seriøst uoverskueligt. Så kryds lige fingre for at tiden går stærkt.

Selvom jeg ikke er kæmpe fan af at være gravid, vil jeg heller end gerne tage 9 måneder den dag vores søn skal være storebror – For selvfølgelig skal han ikke være enebarn. Men nu tager vi lige én ad gangen og ser hvordan det går ;-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 spørgsmål fra jer til mig