226 dage...

Mit babyshower #WelcomeBabyC

skaermbillede-2017-10-16-kl-15-21-49

skaermbillede-2017-10-16-kl-15-21-29

#WelcomeBabyC – Har I nogle gode bud på hvad han skal hedde? ;-)

Hvem havde troet at mine veninder kunne tage røven på mig? IKKE mig i hvert fald – Der er ikke nogle, som kan holde noget hemmeligt for mig! Jeg tog fejl. For jeg blev i den grad taget med bukserne nede i går.

Jeg vidste godt, at min søster ville holde et babyshower for mig, men hånden på hjertet så troede jeg først at det ville blive næste søndag. Min mor havde nemlig spurgt om min søster, hende og jeg ikke kom hjem og brunchhyggede søndag d. 22. oktober. Hun er normalt rigtig dårlig til at lyve, så jeg grinede lidt indeni over hvor dårlig hun var til at skjule at mit babyshower skulle holdes der. Derudover havde min søster gjort det klart for mig at hun havde layover i Stavanger denne weeekend (hun er stewardesse) og min veninde som bor i London kom først til København i løbet af november… Troede jeg…

Jeg havde egentlig planlagt en stille og rolig søndag, som skulle starte med en brunch på SULT sammen med min veninde Mai og hendes søn Victor. Efterfølgende var planen at tilbringe hele søndagen på sofaen. Mai bor oprindelig i Dubai, men har den seneste uge været på besøg hos sine forældre i Jylland. Der passede derfor med at hun skulle være i lufthavnen omkring kl. 13 for at flyve hjem til Dubai kl. 16. Vi ankom til SULT lidt over kl. 10. og her stod der 20 SKØNNE piger og ventede på mig. Puha – der fik jeg altså varmen ;-) Vi havde nogle dejlige timer, hvor vi spiste lækker mad og hyggede os – helt stille og roligt uden for meget fokus på babylege og babysnak. Som prikken over i’et blev vores lille baby forkælet med de flotteste gaver. Han fik blandt andet bamse og nusseklud fra Jellycat, Ralph Lauren flyverdragt, masser af SØDT tøj, Adidas sneakers, snekugle fra Djeco, lampe fra Fillibaba, sengetøj og musikuro fra CamCam.

skaermbillede-2017-10-16-kl-15-37-31

Jeg er helt overvældet og rørt over at have så mange dejlige mennesker omkring mig. Det resulterede i at jeg gik HELT død, da jeg landende på sofaen i går aftes kl. 17. Min krop var træt, faktisk så træt at jeg ikke lavede andet end at lægge i fosterstilling på sofaen. Heldigvis lokkede jeg Robin ned efter burger – det er jo kun søndag én gang om ugen ;-)

Søde, dejlige piger… Hvis i læser det her, så skal i vide at jeg er ovenud taknemlig og lykkelig for at i havde lyst til at bruge jeres søndag sammen med mig. I ER GULD VÆRD – TAK FOR JER <3

skaermbillede-2017-10-16-kl-15-31-10

 

1 kommentar

  • Nanna Desiree Eltong Heding

    Det lyder som en perfekt gennemført dag Cecilie 😍 Er sikker på at du fortjener det, og der er en grund til 20 dejlige piger stod klar for at fejre dig og jeres kommende baby

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

226 dage...