Gaveidéer til babyshower

Tirsdagstanker #1

p1040215

Blogland boomer med diverse “lister”. Faktisk elsker jeg selv at læse denne type indlæg fordi de er hyggelige, personlige og ikke tager en krig at læse. Det er ved at være rigtig længe siden, at jeg har lavet sådan et type indlæg, hvorfor ved jeg egentlig ikke. Som et fast tirsdagsindlæg vil dele ud af dagens tanker – både stort og småt. Jeg håber i har lyst til at læse med :-)

Denne uges tirsdagstanker:

…Hvor besværligt det er at have en tyk mave…. Og her mener jeg ikke et par kilo for meget på på sidebenene. Men en stor, hård, rundt og tyk mave. Det er jo mega svært at binde sine sko eller samle noget op fra gulvet.

…Hvor lang tid der mon går, før jeg skal på ferie igen!? Realistisk bliver det nok tidligst til sommer…

…Om jeg skal begynde at lave flere IRL/uden filter/snakkevideoer på instagram?

…Hvor dyrt det bliver at flytte i hus. Èn ting er at skulle indrette 170 kvm. Men  de månedlige udgifter bliver altså en sjat større. Av… Men tro mig jeg kommer til at nyde det!

…Hvor meget jeg egentlig glæder mig til, at flytte væk fra byen. Selvfølgelig kommer jeg også til at savne det, men det bliver nok alligevel meget rart at man ikke har 5C kørende lige ude foran vinduet hvert 3. minut.

…Om man godt kan klare en fødsel uden at gå til fødselsforberedelse eller burde jeg tilmelde mig fødselsforberedelse?

…Hvor dårlig jeg egentlig er til, at give fremmede mennesker komplimenter… Dét skal jeg virkelig arbejde på!

…Hvor dyrt det egentlig er at være gravid. Man vokser ud af sit tøj, skal anskaffe sig diverse kosttilskud, muligvis gå til behandling mod gener (massage, akupunktur osv.) og så kommer alle babyindkøbene oveni.

…Om jeg skal være doven og blive liggende på sofaen eller om jeg burde få ordnet min meter lange todo-liste?

…Hvor ekstra sød Robin har været gennem hele graviditeten. Normalt sørger jeg for mange af de praktiske ting såsom indkøb, tøjvask osv. Men han har virkelig trådt i karakter. Da jeg var ramt af voldsom kvalme og træthed de første par måneder stod han for aftensmaden HVER dag. Og nu hvor jeg har døjet med for mange plukveer sørger han for alt det huslige.

…Hvor dårlig jeg har været til at besvare emails, kommentarer og beskeder de sidste par måneder. Mit mål er at få styr på det inden ugen er om.

…Hvor meget jeg glæder mig til, at komme rigtig igang med træningen igen. Jeg savner at føle mig stærk og ovenpå.

…Om jeg skal lave et “se-mit-hjem-indlæg”? Eller om i overhovedet er interesseret i at læse om det?

think

Puha. Hvor når jeg egentlig at tænke mange skøre ting igennem på få timer ;-) Jeg håber i synes at denne type indlæg var lidt hyggelig og anderledes i forhold til hvad jeg ellers plejer at skrive om. Jeg tager gerne imod ris og ros :-)

 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Astrid

  Elsker de her slgs indlæg – så bare bliv ved ;-)
  Og ja tak til et “se-mit-hjem-indlæg”!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ja tak til se mit hjem-især når i får huset 😃🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Hej Cecilie
  Jeg har en 3 måneder gammel datter, og ville lige knytte en kommentar til din tanke om fødselsforberedelse. Selvfølgelig kan du føde uden, barnet skal da nok komme ud. MEN jeg vil helt sikkert anbefale dig at tage et forløb. Du giver dig selv de bedste forudsætninger for at få en god oplevelse, og ja det kan man godt 😊
  Personligt vil jeg gerne anbefale Smertefri Fødsel, ikke at min var det, men jeg var forberedt og forstod min krop og modarbejdede den ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveidéer til babyshower