Valg af barnevogn + status på barselslivet

5 timer senere…

Er i ved at være trætte af, at se, høre og læse om Black Friday? Jeg er i hvert fald ved at være mættet, men det er måske også fordi at jeg har tilbragt intet mindre end 5 timer i Fields sammen med resten af Danmark ;-) Jeg var egentlig derude for at drikke en kaffe med Frederikke, men så skulle jeg lige kigge lidt i butikker efter.. Jeg havde selvfølgelig Charlie med, og som det lille wonderchild han er sov han fra det hele – han må gerne gerne forblive en rolig baby, tak :-)

Jeg havde personligt ventet med at købe nye sneakers, støvler, hyggetøj og frakke, da jeg ligeså godt kunne spare de 20-30%. Og jeg fik da lynhurtigt brugt 3000 kr… Hov.. Men altså jeg havde jo lovet mig selv nyt tøj efter fødslen. Jeg fik købt denne smukke frakke fra Selected, sneakers fra Adidas, støvler fra Aldo og hyggetøj fra Hunkemöller og Gina Tricot. Alt i alt, nogle virkelig gode køb :-) Jeg er faktisk ikke heeelt færdig med at at shoppe udsalg. For jeg mangler virkelig hyggetøj. Heldigvis har Hunkemöller også 25% online, og de har altså bare SÅ mange hyggelige items… se bare de her!

skaermbillede-2017-11-23-kl-16-11-16

ShortsMorgenkåbeSokkerSweaterBukserVarmepudeSutskoPude 

Hvis nogle af jer gerne vil bruge fredag aften på onlineshopping, har jeg samlet et overblik over de webshops, som jeg selv elsker at handle hos. God onlineshopping!!!

www.nicehair.dk – 20% rabat – Brug koden B20

www.asos.com – 20% rabat – Brug koden WIN20

www.bybutterfly.dk – 20% på rabat – Brug koden BF17

www.nelly.com – 20% rabat – Ingen kode

www.sportsmaster.dk – 25% rabat for medlemmer – Ingen kode

www.sport24.dk –  30% rabat på fuldpris items – Ingen kode

www.adidas.dk – 30% rabat – Brug koden BLACKFRIDAY

www.bekko.dk – 25% rabat – Brug koden BLACKBEKKO

www.moodings.com – 25% rabat – Brug koden BD25

www.hunkemoller.com – 25% på rabat – Ingen kode

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg af barnevogn + status på barselslivet