Navnet på vores baby

Min lange To-do-liste

21690113_431669250562729_5694492959316115456_n1

Jeg er i fuld gang med min barsel! Shit det lyder mærkeligt… og voksent.. Jeg er 36+4 hvilket vil sige at der er lidt over tre uger til jeg har termin. Navnet er valgt og hans “værelse” står klart, så vi er mere eller mindre klar til hans ankomst, selvom vi håber på at han bliver derinde 1-2 uger endnu, da jeg gerne lige vil nå de sidste praktiske ting og få hygget lidt ekstra :-)

Læs også: Navnet på vores baby 

Jeg har en mindre to do liste, som jeg håber jeg kan nå igennem.. Men det må tiden vise :-)

Lave mad til fryseren.. Jeg har ladet mig fortælle, at overskuddet til at lave mad og handle ind de første par uger er lig nul. Derfor vil vi forsøge at have en lille back up i fryseren, så vi ikke skal leve af junk i 14 dage. Det bliver nem mad som kødsovs, lasagne, frikadeller, suppe osv. Derudover køber vi nogle grøntsager/rodfrugter på frost, så det er nemt at smide dem i ovnen. Den skal vi nok klare ;-)

Sælge ud af mit træningstøj.. Jeg har det sidste halve år samlet en god bunke træningstøj, som jeg ikke bruger. Inden jeg blev gravid havde jeg cirka 25 par træningstights, flere af dem var måske kun brugt 2-3 gange. Det er simpelthen for åndsvagt at have så meget liggende. Specielt nu, hvor jeg ved at jeg ikke får tiden til at bruge alle 25 par. Derfor skal jeg have solgt ud ASAP! Jeg skal bare lige have taget mig sammen til at få taget billeder af det. Jeg sælger det billigt, da jeg egentlig bare gerne vil af det. Jeg giver lyd fra mig når det er til salg.

Forkæle mig selv… YES. Det fortjener jeg altså! Under min graviditet har jeg brugt intet mindre end 5000 kr. på graviditetsmassage. Det har været fantastisk! Det har resulteret i, at jeg ikke har døjet med ondt i lænden. I morgen er jeg blevet inviteret ind til Arndal (sponsoreret), hvor jeg både skal have graviditetsmassage OG ansigtsbehandling. Jeg kan næsten ikke få armene ned! Jeg glæder mig SÅ meget :-)

Spise morgenmad i byen… Hvornår har man noglesinde tid til at spise morgenmad inde i byen på en hverdag? ALDRIG! I hvert fald ikke med et 8-16 job. Jeg elsker virkelig morgenmad, så jeg bliver nødt til at udnytte at det faktisk er muligt nu.

Se en masse netflix… Jeg er allerede godt igang. Jeg har blandt andet set “Stranger Things 2”, “Døde piger lyver ikke”, og “Riverdale”. Hvad skal jeg ellers se???

Sove ekstra længe.. Den er jeg faktisk også ret god til efterhånden. Det ligner med slet ikke, men når man er oppe 40 gange om natten for at tisse, er det faktisk virkelig dejligt at man man sove lidt længe eller bare blive liggende i sengen. Der går rygter om, at man ikke kan sove så meget når man får en baby, så jeg nyder det lidt ekstra nu ;-)

Kaffeaftaler… Noget jeg ikke har så meget normalt, grundet en travl hverdag. Det skal altså udnyttes.

Ændringer på bloggen… Jeg vil virkelig gerne have lavet et nyt og forbedret design. Måske det skulle være mit lille weekendprojekt?

 

Nu vil jeg bruge resten af dagen på at få pakket min hospitalstaske, skrive min fødeplan/ønske ned og  øve min vejrtrækning til fødslen..

Læs også: Den positive graviditetstest

 

 

 

2 kommentarer

 • Victoria

  Hey,
  Anbefaler
  – million dollar women
  – how to get away with murder
  – shameless

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annikka

  Du skal helt sikkert se Gossip Girl!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navnet på vores baby