Få plads til baby i Københavnerlejligheden

Når man går glip af en tur til New York

skaermbillede-2017-11-01-kl-21-36-12

Pis og lort. Undskyld sproget… Men som overskriften lyder, så går jeg glip af en tøsetur til New York. Faktisk er det mig selv, som har valgt det fra, så jeg er nok lidt selv skyld i det. Det er sådan at min søsterf ik job hos SAS tidligere på året, hvilket betyder hun har nogle ret lækre medarbejderfordele. Min mor foreslog derfor at min søster, hende og jeg tog en tøsetur til New York i slutningen af september/starten af oktober.

Jeg har været i New York tre gange før. Jeg elsker den by! Det er en by man kan besøge igen og igen, fordi den er så stor og har så meget at byde på. Jeg var selvfølgelig rimelig klar på en forlænget weekend til storbyen med fokus på masser af hygge. Men som jeg kom længere hen i graviditeten og blev mere realistisk kunne jeg godt se, at det måske ikke helt blev så sjovt som normalt. Hvor sjovt er det hvis man skal tisse hvert 30. min., kun kan gå langsomt og max. 5-7 km. om dagen? Ikke særlig sjovt. Hverken for mig eller for min mor og søster. Min søster var så sød at spørge om det så var ok, at hende og min mor tog alene afsted, og selvfølgelig var det det. De skal ikke holde sig tilbage bare fordi at jeg er tyk og gravid… Så længe de husker gaver med hjem ;-)

Min mor og søster flyver til New York i overmorgen…. på businessclass…. og de skal bo på luksushotel lige ved Empire….. Hold kæft det gad jeg godt, altså! :-) Jeg må indrømme at jeg er skide misundelig. Til gengæld er jeg ved at lave en lille ønskeliste til baby og jeg, hihi. Desværre kan jeg ikke få dem til at købe undertøj til mig i Victorias Secret, da det er lidt svært at vurdere hvor meget mine bryster vokser nu hvor jeg skal amme. Heldigvis har de rigtig meget hyggeligt nattøj, som passer perfekt til min barselssituation. Derudover kunne jeg virkelig godt bruge nogle sneakers, når nu jeg skal ud og på daglige gåture med barnevognen. Det ville bestemt ikke gøre noget hvis de kom hjem med nogle af de her ting ;-)

skaermbillede-2017-11-02-kl-10-05-42

 

Indtil da har jeg lovet at knibe sammen, så de ikke får et “Jeg-er-ved-at-føde-opkald”. Så jeg bliver liggende på sofaen og kniber sammen og glæder mig allerede til a modtage en masse snapchats fra dem :-)

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få plads til baby i Københavnerlejligheden