Fra fitnessmus til sofakartoffel

Navnet på vores baby

p1040563

Nu er der altså ikke længe til vores lille kærlighedsbaby kommer ud til os! Vi er så småt ved at have styr på det meste. Jeg mangler faktisk bare at pakke min egen hospitalstaske. Den forventer jeg at få styr på i løbet af ugen, så jeg ikke skal tænke mere på det.

Rigtig mange af jer har spurgt ind til navnet på vores baby, og det er selvfølgelig med fuldt overlæg at vi ikke har “offentliggjort” det endnu, selvom det aldrig har været en hemmelighed. Egentlig har vi haft et navn til ham lige siden kønsscanningen i uge 16, men vi har ikke været 100% sikre på at det skulle være dét. Derfor ville jeg ikke skrive noget navn, hvis nu vi skule ombestemme os. Men nu har vi altså kaldt ham for det i så mange måneder, så hun kan han simpelthen ikke hedde andet :-) Det der med navne er jo simpelthen så subjektivt. Hvis man kender en med lige dét navn vil man hurtigt associere personen med det navn, hvilket er ganske naturligt.

Heldigvis var vi begge to ret enige i, at vi ikke ønskede alt for specielle navne eller dobbeltnavne. Vi ville gerne finde et navn som kunne udtales på engelsk og så ville det være et plus hvis ikke det fandtes på top 50 listen (og det kan faktisk godt være rigtig svært, skal jeg hilse at sige). Jeg elsker navnet William, men det er simpelthen for populært lige nu efter min smag. Derefter har vi haft navne som Malthe, Conrad, Christian, Leo, Sebastian , Carl og Theo oppe at vende. Men hver gang faldt vi tilbage til det “første” navn vi havde oppe. Nemlig Charlie. Hvordan vi kom på navnet, kan jeg faktisk ikke huske? Så ingen sød historie bag, desværre ;-) Jeg synes Charlie er et virkelig sødt navn til en lille dreng! Samtidig synes jeg sagtens at man kan hedde det som voksen. Men hvad så hvis han ikke ligner en Charlie når han kommer ud? Det gør han også!….. Håber vi ;-) Navnet er bestemt ikke faldet i god jord hos alle, og det selvfølgelig også helt i orden, det rør os ikke. Selvom mine forældre ikke har sagt noget, kan jeg godt mærke at de ikke er helt pjattet med navnet – men sådan er det. Vi har valgt et navn som VI godt kan lide, og det er trods alt det vigtigste.

 

Lille Charlie skat.. Vi glæder os til at møde dig og give dig alt vores kærlighed.

 

7 kommentarer

 • Bianca

  Hej Cecilie, kan det mon passe, at vi har mødt et par gange til badmintonturneringer i tidernes morgen ? Synes dit navn virker så bekendt :) nå, men jeg synes det er så fint et navn! Jeg har selv en lille søn på 17 mdr der hedder Charlie 😊 Mvh Bianca Vad A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anbe Bech

  Hej Cecilie. Fint navn . Men det vist meget populært i øjeblikket. Men tror det bliver morfars øjesten
  Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er vild med Charlie! 😃
  Vi har valgt Viggo til vores søn da vi også gerne ville have et navn som ikke er det mest brugte på årgangen, gerne lidt anderledes og noget som man vil bruge og ikke finde et øgenavn for
  Vi offentliggjorde det over for vores forældre sidste jul, og min fars kommentar var “Det mener I vel ikke?” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Charlie er så fint et navn! Jeg har en William på 10 år og dengang var det ikke et almindeligt navn. Det var et vi kom på iblandt mange andre mere klassiske danske drengenavne og var et navn vi skulle vænne os til. Da han så kom til verden havde vi vænnet os så meget til navnet, at han bare var en William🙂
  Vi bor midt i Jylland og her er ikke så mange med det navn, som fx i Roskilde, hvor det meste af min familie bor -så måske er der også noget med populære navne i forhold til hvor i landet man bor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Cecilie
  Er vild med navnet Charlie og det lå højt på min liste over navne til mit fremtidige barn. Desværre hedder min kærestes fars hund Charlie, så det ville nok blive lidt for fjollet med både baby Charlie og hunden Charlie 😀
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min ældste søn hedder Charlie og han er verdens mest søde dreng. Godt valg😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Ih et lækkert navn. Min svigermor kunne ik fordrage navnet Oliver, så fik hun sit første barnebarn som sku hedde Oliver og nu elsker hun navnet. Så pyt med dine forældre ikke et pjattet med navnet lige nu, de skal nok elske det lige så snart de holder den lille guldklump i deres arme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra fitnessmus til sofakartoffel