Min fødselsberetning

50 % på bleer, skumklude og vådservietter

skaermbillede-2017-12-30-kl-13-24-58

Sponsoreret af Babykasse.dk – Spar 50% de første tre måneder, ved at benytte sig af koden “babymesse50”. Bestil din babykasse her.

Den er god nok… 50%! En af mine bekendte er startet op som selvstændig, hvilket jeg i sig selv synes er rimelig sejt. Jeg synes det er modigt og inspirerende når folk vælger at starte noget op. Jeg ville ønske at jeg selv havde nosser til selv at gøre det :-) Nå men hun har startet virksomheden “Babykasse.dk” som er et abonnementservice med bleer, skumklude, vådservietter og andet tilbehør. Det vil sige at man hver måned kan få leveret bleer direkte til døren, hvilket er rimelig genialt når man har hænderne fulde. Babykassen er genial for alle mødre. Til den nybagte førstegangsmor, som prøver at finde hoved og hale i en helt ny hverdag og derfor ikke skal koncentrere sig om at huske at købe bleer når man er ved at løbe tør. Eller til familien med flere blebørn, som ellers skal slæbe bleer i massevis hjem fra supermarkedet.  Det lyder rimelig simpelt, at huske at skrive bleer på indkøbslisten, men jeg må indrømme at jeg som førstegangsmor virkelig værdsætter min månedlige babykasse! Det er virkelig dejligt at GLS banker på døren med pakken, og så skal man ikke tænke på bleer eller lignende.

Babykasse.dk fungere således at man kan vælge fire forskellige abonnementer. “Mini kasse”, “Mellem kasse”, “Stor kasse”, eller “Byg selv kasse”. Man tilretter herefter pakken, så man får de antal bleer og produkter man ønsker, og så vælger man en startdato for abonnementet. Det vil sige, at man altså godt kan benytte sig af tilbuddet nu, selvom man først skal føde i det nye år. Jeg har selv valgt “Byg selv kassen” da jeg gerne ville prøve lidt forskelligt. Jeg valgte 2 pakker Libero Touch, 2 pakker Naty, 4 pakker skumklude, 2 pakker skumklude, 1 pakke vådservietter,  1 natur sut, 1 pakke ammeindlæg og 1 Olivy. Jeg har været rigtig godt tilfreds med mit valg indtil videre. Libero bleerne fungerede bedst den første måned, da de havde det helt perfekte fit til hans smalle krop. Efter han har fået lidt mere sul på kroppen passer Naty bleerne helt perfekt, og så er de Øko. Så til jer med babyer som får eksem og udslæt af diverse bleer, prøv Naty! De er fantastiske.

Hvis man bestiller en kasse inden i morgen (31.12.17) får man 50% de første tre måneder, ved at benytte sig af koden “babymesse50” . Koden gælder såfremt man binder sig til et abonnement i 6 måneder.

skaermbillede-2017-12-30-kl-13-23-03

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning