Housewarming, rejser og flere kys

Og så gik der lige 14 dage

27268013_10155997907193497_1136936982_o

Det er lykkedes mig kun at skrive ét enkelt blogindlæg i 2018. Jeg har simpelthen haft for travlt med at nyde min 10 uger gamle søn, og forsøge at få kørt nogle rutiner ind i vores hverdag. De fleste siger at det de små først får rutiner fra de er 4 måneder, men derfor forsøger jeg alligevel at indfører nogle smårutiner allerede nu i håb om, at det hele bliver nemmere om en måneds tid :-) Det skal jeg nok vende tilbage til i løbet af ugen.

Jeg har selvfølgelig ikke kun siddet hjemme på min sofa og kigget på min baby, selvom det også er virkelig hyggeligt. Faktisk synes jeg, at vi har haft virkelig travlt med masser af aftaler “ude af huset”.

Vi har blandt andet:

…været i mødregruppe hele 3 gange – Faktisk var jeg en smule skeptisk over dette i starten, men det har overrasket positivt.

…startet op på træningen igen. Det er så skønt, at være startet igen

…postet et billede af mig selv i trænings-bh – Det var åbenbart provokerende for nogle (se billedet her)

…fået sindssyg mange søde beskeder fra jer (Se billedet her)

…gået en masse lange ture. Vejret er ikke ligefrem til det, så jeg glæder mig en lille smule til foråret

…kigget på ferie og drømt mig langt væk. Jeg gad virkelig godt tilbage til Thailands svar på Maldiverne, men det må vente lidt

…haft den vildeste lyst til at shoppe. Men det er ikke ligeså let, at shoppe online endnu, når kroppen ikke er 100% tilbage til normalen. Så jeg må forsøge mig  fysiske butikker, så jeg kan prøve tøjet. Det bliver med barnevogn og en forhåbentlig sød baby.

…planlagt barnedåb, som allerede er d. 11. februar – aldrig har jeg været i så dårlig tid

…blevet bedre til at komme ud af døren i nogenlunde tid (men det er virkelig svært med en baby)

…fået planlagt indkøb til Charlies legehjørne.. Han mangler nogle sjove ting at kigge på – vores sort/hvide hjem er ikke så spændende for en baby.

 

Nu vil jeg smutte til kiropraktor med Charlie for 3. gang, så vi forhåbentlig kan få ham på rette spor igen.. Det tegner godt :-)

 

.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Housewarming, rejser og flere kys