Fordi jeg fortjener det

40% på M2 øjenvippeserum

m2-beaute-eyelash-activating-serum-5-ml-1

Vippeserummen kan købes her, men vær’ hurtigt, for de sælges kun i begrænset parti :-)

Dette bliver nok mit korteste og mindst genarbejdet indlæg nogensinde, men jeg bliver simpelthen nødt til at dele dette vanvittige tilbud med jer. Lige nu er der 40% på den populære M2 øjenvippeserum hos Nicehair. Jeg har selv været storforbruger af den de sidste par år, men holdt en pause under min graviditet. Det resulterede i, at mine øjenvipper igen blev korte og mindre stærke. Derfor skal jeg igang med den igen ASAP. Man får de smukkeste øjenvipper. DET VIRKER! Jeg forstår godt hvis man synes at små tusinde kroner er virkelig mange penge på en vippeserum, men hvorfor ikke prøve nu hvor den er på tilbud? :-) Man smører den bare på øjenvipperne hver aften inden sengetid og i løbet af 6-8 uger burde man kunne se en markant forskel. Faktisk bruge jeg den også dengang jeg havde eyelash extenstions, hvilket resulterede i at mine egne øjenvipper IKKE blev ødelagt men faktisk blev meget pænere og længere.

Og nej. Dette indlæg er ikke sponsoreret. Jeg synes bare at tilbuddet var for godt til, ikke at dele det med jer :-)!

 

 

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • Malene

    1000 tak for lige at dele det! Jeg har længe villet bestille en hjem, så nu har jeg gjort det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • marieeve
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi jeg fortjener det