Hej fra barselsboblen

Fordi jeg fortjener det

spring

KjoleBikiniDenimjakkeSneakersSolbrillerTaskeSandalerStrikNederdel

Nogle gange må man gerne forkæle sig selv, og sådan er det bare! Jeg har det sidste års tid brugt rigtig mange penge på blandt andet babyting og huskøb (advokat og hvad der ellers hører med til det). Jeg har naturligvis også måtte bruge lidt penge på tøj da jeg var gravid. Tøj som jeg den dag i dag (sjovt nok) ikke kan passe. Når jeg kigger ind i min garderobe har jeg virkelig svært ved at finde noget, som jeg gider tage på. Det meste af min garderobe består af “arbejdstøj” hvilket i min situation er pæne bukser, skjorter, blazer osv. Det er jo i sig selv pænt nok. Men når man er på barsel og til tider skal klædes praktisk på fordi man skal ud og gå tur i minusgrader, regn og blæst, så er det bare ikke det til rette tøj at hoppe i. Mine jeans fra inden jeg blev gravid er blevet alt for store til mig. Faktisk så meget at jeg har hængerøv. Jeg har i den grad kæmpe tøjkrise, og jeg fortjener at forkæle mig selv! Nu ved jeg godt, at det ikke ligefrem er klæder til kulden, som jeg har fundet frem. Men jeg drømmer virkelig om sol og sommer, og eftersom at kalenderen snart viser marts måned vil jeg hellere shoppe fint forårstøj ;-)

Jeg har desværre ikke uendelig penge, eller er modeblogger så jeg får kastet gratist tøj i nakken ;-) Og nu hvor vi har købt et stort hus og har en baby at forsøge, er rådighedsbeløbet slet ikke det samme som før. Derfor skal jeg tænke mig rigtig godt om, hvad jeg shopper så det ikke bliver impulskøb, der kommer til at ligge bagerst i skabet. Planen er at jeg skal gennemgå HELE min garderobe og virkelig grovsortere, så jeg ved præcis hvad jeg egentlig har behov for. Normalt er jeg ret god til at købe god kvalitet når det kommer til frakker, sko, tasker og strik, det har jeg tænkt mig at blive ved med. Dog er jeg også kæmpe fan af highstreet. Faktisk tror jeg langt det meste af mit sommertøj er fra highstreet brands. Så i år vil jeg gerne mixe min forårs og sommergarderobe med lidt andre brands. Jeg har støvsuget nettet fra lækre fund, og jeg har virkelig fundet nogle lækre forårs- og sommeritems, som jeg virkelig godt gad have i min garderobe. Det er ikke ligefrem forår endnu, men det kommer vel forhåbentlig snart. Selvom jeg egentlig gerne ville vente lidt med at shoppe, har jeg allerede snydt lidt. Jeg fandt nemlig denne fine strandtaske og denne kjole, som er perfekt til min kommende ferie.

 

 

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra barselsboblen