Om 3 måneder flytter vi fra København

Hej fra barselsboblen

28407879_10156084833133497_810121298_o

Barnevogn: Stokke Trailz – Uldfrakke: Selected – Jeans: Gina Tricot – Stiktrøje: All Saints (Fra sidste år: Har linket til grå model) Sneakers: Adidas 

Jeg synes det var ved, at være lidt tid siden at jeg havde lavet en hverdagsopdatering. Faktisk er det nogle af de indlæg jeg nyder, at læse allermest hos andre, så jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke gør det noget oftere. I hvert fald så er det på tide med sådan en type indlæg nu.

Det er lørdag og solen skinner. What’s not to like? Tjo, det er måske kun at det er tissehamrende koldt og at jeg ikke befinder mig i Thailand ligesom min søster. Men jeg klager bestemt ikke over tilværelsen i øjeblikket. Charlie har haft en rigtig god uge humør og søvnmæssigt. Vi har haft en del planer, og det har han faktisk bare indfundet sig med. Det er altså lidt sjovere at være mor når ens barn er glad og tilfreds. Og nå ja, så har han sovet 10 timer i streg de sidste par nætter! Please, fortsæt med det søvnmønster ;-) Derudover har han fået sin 3 måneders vaccine, hvilket han klarede så fint. Han pev lige i 3 sek. hvorefter sygeplejersken fik et kæmpe smil. Måske han bare er vant til de nåle. Han er trods alt blevet stukket i MANGE gange trods hans ikke er ældre.

28460052_10156084833378497_1631843151_o

Læs også: Livet som mor på godt og ondt 

Jeg glæder mig altid helt voldsomt meget til weekenderne. Også selvom jeg jo i princippet har “fri” hver dag. Men det er altså bare lidt federe når Robin er hjemme og hygge med os i weekenden. Indtil videre har vi brugt lørdagen på at morgenhygge, været en tur i svømmehallen og gået en tur i det gode vejr.  DEt var Charlies første gang i svømmehallen, hvilket gik over al forventning. Han var mega glad og hyggede sig. Så alt i alt, kæmpe succes :-) Senere i dag skal vi hjem til nogle venner, som har en dreng der er et par måneder ældre en Charlie. Vi kan håbe på at drengene falder i søvn så vi kan få lidt voksentid!

Læs også: Min krop 5 dage efter fødslen

I morgen skal vi (Robin) have samlet alle Chalies ting til hans nye legehjørne i stuen. Planen var egentlig, at vi ville vente til vi flytter om 3 måneder. Men nu synes jeg alligevel at det var lidt hyggeligt at lave et til ham nu. Jeg skal nok vise jer nogle billeder i løbet af næste uge når det forhåbentlig er færdig. Selve processen kan i følge med i på min instastory @cecilie_lange.

God weekend.

Læs også: Få plads til baby i Københavnerlejligheden 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om 3 måneder flytter vi fra København