Status på træning efter fødslen + konkurrence

Min uge som græsenke – Gode tips

27744360_10156028613668497_1178546055_o

Så blev det endelig weekend, hvilket vil sige at min uge som græsenke snart er forbi. I morgen omkring frokost landet Robin efter 8 dage på ski. Jeg har sjælend glædet mig så meget, til at se ham igen – haha. Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, elsker jeg normalt at være i mit eget selskab, hygge med veninder og bruge en aften eller to på sofaen med netflix når Robin er på sin årlige skiferie. Men det har været temmelig anderleds i år. Når man har en baby har man ingen tid til sig selv. Man er heldig hvis man får sit daglige bad, kaffen drikkes kold og morgenmaden spises oftest først efter kl. 10.

Hvordan er det så gået nu hvor jeg har været alene med Charlie? De første 4-5 dage var et helvede. Jeg hænger mig normalt ikke i de såkaldte “tigerspring”, men jeg er overbevist om at Charlie lige har været igennem en eller anden form for udvikling. Han var mega urolig, ville kun sove 10 min. adgangen og var generelt rigtig pylret. Jeg fik kun omkring 1-2 timers afbrudt søvn i døgnet, fordi jeg skulle ligge og holde ham fast for, at han kunne finde ro. Det var ganske forfærdeligt, og jeg tog mig selv i at bryde helt sammen for første gang siden han kom til verden for 12 uger siden. Robin fik også en røffel eller to over at være taget afsted i 8 dage nu hvor hans søn ikke var ældre. Onsdag aften tog vi hjem til mine forældre, for at jeg kunne få et par hjælpende hænder og så mine forældre kunne bruge lidt tid sammen med deres barnebarn. Jeg ved ikke om det er deres rolige og kærlige væsener, som har smittet af på Charlie, men både torsdag og fredag har han været “normal” , sovet lange lure som han plejer og bare været rigtig glad. Det er så dejligt at han “tilbage”, for hold kæft det er hårdt at have en pylret baby når man er alene. Jer alenemødre derude, HVORDAN GØR I???? Hold kæft i er seje!

Flere af jer ønskede et indlæg, hvor jeg skrev mine erfaringer og gode råd ned, da i snart stod i samme situation som mig. Det vil jeg selvfølgelig meget gerne gøre.

 

Så her kommer mine bedste råd, hvis man skal være græsenke:

– Sørg for at handle ind på forhånd. Det letter bare dagene en lille smule. Hvis ikke, så køb ind på nemlig.com

– Hav aftensmad klar i fryseren eller køb ind til “nem mad”.

-Alliér dig med venner/familie. De fleste vil gerne give en hånd med.

– Lad vær med at proppe kalenderen med aftaler. Nyd at hygge på sofaen i nattøj dagen lang.

-Få ordnet de praktiske ting inden, så du ikke står i vasketøj til ørene.

-GLEM EJ AT HAVE MASSER AF KAFFE PÅ LAGER :-)

 

Det var computertid nok for i dag! Nu skal min søn have min fulde opmærksomhed. Husk at kig ind forbi bloggen senere i dag, hvor jeg udgiver endnu et personligt indlæg samt linker til mine nye yndlingstights!!! ;-)

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Eva

  Det er godt gået!! Og nu er du den erfaring rigere :)
  Jeg husker også alt for tydeligt, da vores søn var 12 uger og vi var i sommerhus. Der var satme ikke meget ferie over den uge! Jeg tror i den grad på de Tigerspring (12 ugers-springet var det værste, og han er er nu 1,5 år.)
  Mht til at han var “normal” hjemme hos dine forældre, så kender jeg og flere af mine veninder med børn til det samme. Det er sikkert fordi, de små kan mærke, at mor slapper af. Når min kæreste er på øvelse med Forsvaret er de tre første dage også altid fyldt med pyller, men som man nærmer sig en ende på ugen, kan jeg (og sikkert derfor også min søn) mærke, at jeg slapper af, og så bliver håb rolig og glad igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Det er sgu’ også hårdt at være alenemor, men det hele værd! :-)

  Mor til en dreng på 12 uger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på træning efter fødslen + konkurrence