Livet som mor på godt og ondt

Mine bedste investeringer under graviditeten

28171361_10156068852928497_1952607611_o

Det føles allerede helt syrealistisk at jeg har været gravid. Jeg føler i hvert fald, at det er hundrede år siden. Tænk at det allerede snart er 1 år siden, at jeg tog den positive graviditetstest. Faktisk synes jeg ikke, at det var super fedt at være gravid. Selvom jeg havde en forholdvis nem graviditet, havde jeg rigtig mange plukveer som resulterede i, at jeg skulle sænke farten lidt de sidste par måneder. Det var nok meget godt, at jeg lyttede til det råd, for Charlie kom jo allerede en lille måned før tid. Så måske han var kommet endnu tidligere hvis ikke jeg havde lyttet til lægerne? Hvem ved? Faktisk var jeg rigtig glad for at jeg ikke gik tiden ud, da det slet ikke passede mig at ligge på sofaen dagen lang! Men nu var Charlie er her, kunne jeg seriøst godt bruge bare én dag på sofaen. haha

Da jeg var gravid forsøgte jeg at finde hoved og hale i, hvad der egentlig kunne betale sig at købe. For i dag man kan jo købe sig fattig i alt muligt. Derfor vil jeg gerne dele mine erfaringer med jer. Husk på at vi alle er individuelle og har forskellige behov. Jeg deler ud af hvad der virkede for mig.

Læs også: Og så kom Charlie 

Mine bedste investeringer under graviditeten

Massage: Der var flere årsager til, at jeg havde en “nem” graviditet. Massage var helt sikkert én af årsagerne, for jeg fik faktisk aldrig sådan rigtig ondt i lænden, da jeg tog det i opløbet. Jeg gik til massage cirka hver tredje uge, for at lindre spændinger i hele ryggen. Det kostede cirka 600 kr. per gang, så i kan selv regne ud at jeg har brugt rigtig mange penge på massage. Men det var hver en krone værd!

BBhugme: Da jeg nåede halvvejs i graviditeten og min mave så småt begyndte at vokse, sov jeg dårligere om natten, da jeg ikke kunne støtte min lænd ordenligt. Da jeg var i Babysam med min mor faldt jeg over en stor pølsepude, som viste sig at blive min redning. Selvom den er halvpebret er den ALLE pengene værd. Den er skyld i, at jeg har sovet godt hele gravidteten igennem – altså udover de 4 gange man skulle op hver nat for at tisse. Puden kan købes her.

Graviditetsjeans: Jeg svor til at jeg aldrig skulle anskaffe mig graviditetstøj….. Jeg blev klogere! Dog var det kun meget få items jeg valgte at anskaffe mig, da jeg ikke gad bruge alverdens penge på det. H&M graviditetsjeans er fantastiske PUNKTUM.

Vitaminpiller: Selvom jeg ikke altid var super god til, at huske og tage dem, hjalp det på min energi og mine plukveer. I den periode hvor jeg havde 60+ plukveer om dagen tog jeg ekstra magnesium. Tro det eller ej.. Det hjalp :-) Det var disse piller, som mindskede mine plukveer markant. Udover dem så tog jeg multivitamin specielt til gravide, flydende jern og fiskeolie 

Ferie: Som gravid var jeg både på Bali, I Stockholm og på Kreta. Personligt var det rigtig vigtigt for mig, at nyde den sidste tid med Robin inden vi skulle være forældre. Jeg fortryder på ingen måde, at vi nåede en masse dejlige ferier. Man kan sagtens rejse som gravid, men vær OBS på Zikavirus. Rigtig mange af jer har spurgt til min Balirejse. Der har været tilfælde af Zikavirus ja, men ikke udbrud af den. Jeg rådførte mig med min læge, som sagde at så længe vi opholdte os ude ved vandet og jeg huskede myggesprayen var det fint. Hvis man har en dårlig mavefornemmelse ville jeg holde mig til Europa :-)

Privatscanning: De private scanningsklinikker tjener kassen på os utålmodige gravide ;-) Når det er sagt, så er jeg virkelig glad for at jeg brugte penge på hele 3 scanninger. En tidlig scanning, en kønsscanning og en 3D scanning. Mange vil måske finde dem unødvendige, men jeg synes det var virkelig hyggeligt!

Smertefri fødsel: Denne bog viste sig at være guld værd! Jeg havde en fantastisk fødsel, som gik lige efter bogen. Jeg brugte mange af øvelserne fra bogen hele vejen igennem åbningsfasen. Ud over bogen kan man deltage i deres fødselsforberedelse. Jeg har ikke selv deltaget, men har hørt utrolig godt om det. Bogen kan købes her.

Læs også: Min fødselsberetning 

Er der noget jeg mangler på listen? Muligvis. Men det her fungerede rigtig fint for mig. Jeg vil rigtig gerne høre jeres erfaringer :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som mor på godt og ondt