Min uge som græsenke - Gode tips

Når man har født må man godt

27711578_10156029058448497_1799956456_o

TightsBluse (Spar 25% på den dyreste vare – Brug koden 375707)

Reklame for ELLOS

Under min graviditet shoppede jeg næsten ikke trods for, at jeg dårligt kunne være i noget af mit tøj. Jeg gad simpelthen ikke bruge penge på, at købe tøj som jeg kun kunne passe kortvarigt, her bliver jeg altså for nærig. Selvom jeg ikke shoppede brugte jeg rigtig meget tid på, at kigge på tøj og træningstøj på nettet. Her lovede jeg mig selv, at jeg skulle have lov til at shoppe nyt tøj når graviditetskiloene var tabt. Når vi snakker hverdagstøj har jeg en mindre form for stilkrise. Normalt har jeg ikke kunne gå i “jeans og sneakers” til hverdag grundet mit arbejde. Derfor er mit skab fyldt med skjorter og pænt tøj. Nu hvor jeg er på barsel vil jeg gerne have noget nyt tøj, som passer til den livsstil – nemt skal det ikke være ;-)

Grundet min lille stilkrise har jeg shoppet noget, som jeg med sikkerhed kommer til at bruge. I kan næsten gætte hvad det er… Træningstøj! Selvom jeg efterhånden har en rimelig solid træningsgarderobe havde jeg lyst til lidt nyt nu hvor jeg skal starte på en frisk og i form igen. Jeg elsker at mixe min træningsgardobe med forskellige brands og farver. Nogle dage har jeg lyst til at have helt sort og neutralt tøj på, mens jeg andre dage har lyst til, at der skal lidt mere knald på farverne :-) Selvom jeg er blevet hurtigt slank igen, er min hud rigtig løs hud efter graviditeten. Derfor har jeg det bedst i højtaljede tights og lidt løse trøjer.

Jeg har handlet hos ELLOS rigtig mange gange, men det har primært været ting til boligen. Jeg har aldrig prøvet deres egen træningskollektion, da jeg egentlig aldrig har vidst at de havde en. Jeg var derfor rigtig spændt, men skeptisk da jeg klikkede noget af kollektionen hjem. Jeg stiller rigtig store krav til mit træningstøj, da jeg gerne vil have noget hvor kvaliteten er god. ELLOS træningstøj er forholdsvis billigt og det kan være svært at lure kvaliteten på billederne. Jeg er blevet meget positiv overrasket! De sorte tights er mine nye favorittights i skabet! Faktisk overvejer jeg at købe et ekstra par hjem, fordi jeg er bange for at jeg ikke kan få dem igen når de engang bliver slidt op, haha. Jeg havde dem på til træning i dag, hvor squattesten blev udført – Heldigvis er de godkendt. Derudover har jeg købt denne hoodie, denne sport-bh og denne yogatrøje 

27711283_10156029058393497_1622315141_o

27744152_10156029058603497_320237487_o

Adidas hoodie 

Faktisk anede jeg ikke at ELLOS havde så stort sportsudvalg. De har blandt andet et stort udvalg af Adidas, Reebok, Casall og Kari Traa. Jeg ville ikke have noget imod at have dette lækre sæt skabet :-)

 

skaermbillede-2018-02-02-kl-14-42-39

HoodieSports-bhTræningsskoTightsBlusePulsurAnkelvægtKettlebellTræningsmåtte

 

Det er helt bestemt ikke sidste gang, at jeg shopper mit træningstøj hos ELLOS. Hold nu op hvor er jeg positivt overrasket over kvaliteten på træningstøjet. Jeg elsker mit nye træningstøj og glæder mig allerede til min næste træning på tirsdag :-) Ud over træningstøj kommer jeg helt sikkert til, at købe en masse nyt til det nye hus vi flytter ind i til sommer. De har bare så mange pæne ting, altså!

 

 

 

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge som græsenke - Gode tips