Mine bedste investeringer under graviditeten

Om 3 måneder flytter vi fra København

28309887_10156077011143497_170438340_o

Da vi underskrev købsaftalen tilbage i september måned var der hele ni måneder til, at vi skulle overtage huset. Tiden er fløjet afsted og nu er der kun lidt over 3 måneder til, at vi får nøglerne. Angstprovokerende? I den grad. Jeg er spændt og nervøs på samme tid. Robin og jeg har boet sammen i ca. 9 år, i to forskellige lejligheder. Vi har boet billigt og har haft alt i nærheden af os – metro, bus og indkøb. Fordi vi har haft så lave omkostninger, har vi haft mulighed for at rejse meget og samtidig spare op. Men nu skal vi videre til næste kapitel.

Læs også: Vi har købt et hus

Vi har købt et hus på “landet”. Faktisk kører der ingen toge i den by, hvilket i sig selv er en ret stor omvæltning. Derudover kommer vi til at sidde væsentlig dyrerer, for med et stort hus høre der også mange omkostninger til. Man kan vidst roligt sige at vores liv har vendt 180 grader. Fra vores egoliv til Volvo, villa og vovse (BMW, villa og baby) kan man vidst roligt sige at vores liv er forandret. Dog skal det nævnes at jeg glæder helt vildt meget. Jeg glæder mig til at skulle sætte huset i stand og købe nye møbler. Og så glæder jeg mig helt vildt meget til at få en have. Nu skal vi selvfølgelig lige lærer at klippe hæk og slå græs, men det skal vi nok lære.

Jeg er så heldig at have hele 2 veninder i samme by, som begge har babyer. De har begge fået drenge i januar måned, så vores drenge kommer til at vokse op sammen. Hvor hyggeligt er det lige? Jeg er helt sikker på, at det jeg kender nogle i samme by, gør hele “flytte-væk-fra-københavn-projektet” en del lettere rent psysisk.

Nogle af jer er ret nysgerrige på hvor vi har købt hus. Flere af jer har faktisk gættet det. Jeg har været lidt i tvivl om jeg ville dele det, men efter en snak med Robin blev vi enige om at jeg godt kunne nævne det herinde. Vi har simpelthen køb i hus i Dragør! De af jer som aldrig har været i Dragør går virkelig glip af noget. Det er den hyggeligste by tæt på Øresund og skov. Derudover har de en hyggelig lille gågade som fører ned til havnen… Ren idyl ;-). Så venner, et smut til Dragør når vejret bliver lidt bedre er et must.

Men hvorfor lige Dragør? Jeg er født og opvokset i Herlev og Robin på Vesterbro. De sidste ni år har vi boet på Amagerbro, hvor vi faktisk føler os rigtig godt hjemme. Vi har desværre ikke 8-10 mio. til en af de kasser, som ligger i samme område, så vi måtte udvide vores horisont. I starten kiggede vi omkring Tårnby og Kastrup, men vi blev enige om at de områder er sådan lidt en mellemting… Det er ikke rigtig byen og det er ikke tæt på vandet. Derfor besluttede vi os for, at vi hellere ville en smule længere væk og så have vandet i baghaven. Om det er den rigtige beslutning må tiden vise.

Jeg tror at det sværeste bliver afstanden til jobbet. Jeg har været vant til at have 10 min. på cykel og nu får jeg pludselig 15-16 km. Jeg elsker at cykle, men det er måske liiiige langt nok. Jeg har faktisk overvejet en elcykel, som jeg kan bruge i sommermånederne. Det er trods alt gratis motion. Men vi kommer nok ikke udenom at vi skal have en ekstra bil. For når der skal bringes og hentes kan det blive en nødvendighed.

Heldigvis har jeg stadigvæk et par måneders barsel/ferie tilbage når vi flytter. Jeg skal først starte på arbejde engang i september, så der bliver tid til at komme på plads i huset og nyde haven hele sommeren. Jeg glæder mig virkelig meget, men samtidig er jeg sindssygt nervøs – men det er nok mere når hverdagen rammer og det er vores tur til at prøve hamsterhjulet :-)

Flere af jer har givet udtryk for, at i gerne vil følge med i vores husprojekt (indretning m.m.) Så det skal jeg nok dele ud af. Jeg har overvejet at Vlogge en del når vi flytter, for at give jer den fulde oplevelse, men nu må vi se hvor meget “overskud” der er til den tid…. Det er aldrig til at vide med en lille terrorist i hjemmet ;-). I hvert fald så kommer jeg til at dele masser af billeder af huset + inspiration til indretning. Jeg håber i har lyst til at følge med også selvom det hverken er trænings- eller babyrelateret.

Og til de er jer, der spørger til vores lejlighed… Den er solgt :-)

1 kommentar

  • Ditte

    Velkommen til DKs hyggeligste by! Jeg er født og opvokset herude og bor her nu igen med mand og børn. Jeg elsker det. Men, offentlig transport er ganske elendigt i Dragør…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste investeringer under graviditeten