Babyfri i 28 timer

Charlies legehjørne – Vind et tipitelt + Mini Speeders gåbil

29133805_10156127593288497_5660036429565132800_o

TipiteltGåbilC-lampeHylder/kasserTogLegetæppe 

Indeholder Reklame for Jollyroom

Man ved ikke rigtig hvad der fungerer bedst, førend man har prøvet det. Vi har lært af vores “fejl”, og sådan som vi havde indrettet os, fungerede bare ikke optimalt. Vi bor på nuværende tidspunkt i en tre-værelses lejlighed bestående af ét soveværelse, to stuer, køkken, toilet og gang. Før vi fik lille Charlie havde vi masser af plads, at boltre os på, men sådan et lille menneske fylder en del mere end man tror.Vi havde valgt at sætte puslebordet inde i stuen, hvilket betød at jeg skulle gå til den anden ende af lejligheden når Charlie skulle skiftes om natten. Derudover var der langt til vand, hvilket også var rimelig irriterende. Derfor har vi valgt at flytte puslebordet ind i soveværelset. Det fungere rigtig godt indtil videre. Det betyder så også, at vi har fået en del ekstra plads i stuen. Selvom vi skal flytte om 2 1/2 måned synes vi, at Charlie skulle have et lille legehjørne.

Vi var så heldige at webshoppen Jollyroom gerne ville være med til, at indrette hans legehjørne. Til de af jer, der ikke kender Jollyroom er det en webshop som har et kæmpemæssigt udvalg af alt til babyer og børn…. I hvert fald sådan næsten.  Pssst. Der er ofte rigtige gode rabatter at hente. Men i hvert fald så var vi lidt i tvivl om hvor hvidt det var nødvendigt med et legehjørne når ikke han er ældre. Heldigvis ELSKER han at ligge derovre og kigge på sit legetøj og det flotte lys. Det er blevet en rigtig fin midlertidlig løsning. Dog har vi ikke gidet at hænge for meget på væggene nu hvor vi alligevel flytter, så når jeg skal indrette hans værelse og legehjørnet i huset går jeg ALL IN :-) Men jeg fortryder på ingen måde, at vi har valgt at have et legehjørne til ham. Det gør det bare lidt mindre rodet i vores stue. haha.

Jeg har været så heldig, at jeg må udlove en rigtig fin gave til én af mine følgere på instagram. Her kan man vinde et valgfrit Tipitelt fra Alice&Fox OG en valgfri gåbil fra Mini Speeders. Så skynd jer lige forbi min instagram @cecilie_lange og deltag! Jeg finder vinderen på torsdag. Lodtrækningen bliver filmet, så der ikke er nogen tvivl om at det går reelt til :-) Se udvalget af tipitelte her og Mini Speeders her.

Forresten så går jeg lidt med overvejelser om, at gå “LIVE” på instagram når vi har overtaget huset, så i kan få en tour. Ville i overhovedet gide at se med?

29026424_10156127683168497_429068422576340992_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyfri i 28 timer