Mine bedste køb til baby 0-3 måneder

Jeres gode råd mod hårtab

29496732_10156157341153497_819361760145309696_o

For en måneds tid siden, skrev jeg og spurgte om hjælp på instagram. Instagram er ofte bedre end google btw ;-). Men mit spørgsmål til jer gik på hårtab efter en graviditet og fødsel. Under min graviditet havde jeg det smukkeste og tykkeste hår. Det varede til lige præcis to måneder efter fødslen. Når jeg er i bad kan jeg hive totter ud og når jeg reder mit hår er min børste FYLDT med hår. Overdrevet klamt. Robin er helt sikker på, at jeg er ved at blive skaldet….. Let’s hope not!

Derfor sprugte jeg instamoms til råds. Jeg kan umulig være den eneste med det problem, for i løbet af få timer havde jeg modtaget intet mindre end 150 beskeder fra jer. Det synes alligevel er imponerende. Jeg læste hver og en og har taget jeres råd til mig. Der var en 20-25 stykker af jer, som skrev at de rigtig gerne ville have jeg opdatering på alle de gode råd og vide hvad jeg havde tænkt mig at gøre.

Derudover skrev størstedelen af jer, at der faktisk ikke var noget at gøre. At det var noget hormonelt de fleste gik igennem, så er det bare var en del af det. Av…. Den gjorde altså ondt. Men men men. Der var heldigvis også rigtig mange gode råd imellem. Jeg har samlet dem og håber at i kan bruge dem :-)

Jeg har samlet 9 råd som alle gik igen FLERE gange:

“Tag til frisøren og få klippet spidser. Det hjalp i hvert fald for mig, at få klippet et godt stykke af”

“Tag ekstra B-vitamin. Min mor er frisør, og hun siger at det virker”

“Sugarbearhair. DE VIRKER” (Kan købes her)

“Brug Mason Pearson børsten flere gange dagligt. Den stimulere sin hovedbund” (Kan købes her)

“Prøv at tage en snak med hårklinikken. Min veninde har fået hjælp der.” (Læs mere her)

“Red dit hår med en kam i stedet for en børste ”

“Prøv en Olaplex beahandling” (Kan købes her)

“Spis mere proteinrigt”

“Brug et wetbrush, når du reder dit hår efter badet” (Kan købes her)

 

Hvad har jeg valgt at gøre?

Der er jo masser af muligheder. Til at starte med tog jeg til frisøren og fik klippet spidser. Jeg må faktisk indrømme at det mindskede min fældning en smule, men slet ikke nok. I sidste uge begyndte jeg at kunne se “bare pletter” ude i siderne når mit hår var sat op i en hestehale. Derfor valgte jeg, at nu skulle jeg gå ALL IN. Jeg tør simpelthen ikke midste mere hår. Jeg gennemgik jeres råd og undersøgte de forskellige “behandlingsformer”. Jeg fandt frem til at hårklinikken muligvis var den bedste løsning for mig. Jeg har faktisk både Mason Pearson og wetbrushen. Så den vil jeg også starte med at bruge igen. Derudover skal jeg starte op på noget kosttilskud til håret. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu. Men jeg overvejer Sugarbearhair eller Vitaviva? I hvert fald så starter jeg behandling fra hårklinikken I DAG. Jeg fortæller meget mere om det i et seperat indlæg, da det kræver lidt mere forklaring :-)

 

29496563_10156157307258497_5702103375076655104_o

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Pernille

  Hej Cecilie
  Du får lige et råd mere med på vejen..
  drop hårvasken hver dag og vask det hver 3 dag i stedet – det virker
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hårklinikke er GULD værd! Du kan se mine før og efter billeder i linket ovenfor, jeg fortryder ikke er sekund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hårklinikken er GULD værd! Du kan se mine før og efter billeder i linket ovenfor, jeg fortryder ikke et sekund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg mistede også meget hår efter min graviditet og fødsel.
  Prøv HairLust Gummies fra http://www.hairboost.dk . De er super lækre, og jeg har taget dem i 3 måneder nu, og mit hår er blevet kraftigere og længere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste køb til baby 0-3 måneder