40% på M2 øjenvippeserum

Tirsdagstanker #3 – Rod, træning og en pæn kjole

28928476_10156113201263497_1160235960_o

Der er ret længe siden, at jeg har delt mine tirsdagstanker. Jeg kan se på de forrige indlæg, at i virkelig godt kan lide disse hverdagsopdateringer hvor jeg deler lidt af mine tanker fra hverdagen. Selvom jeg “bare” går hjemme på barsel, når jeg faktisk at tænke ret meget i løbet af en dag (tro det eller ej, haha). Derfor vil jeg meget gerne dele denne uges tirsdagstanker med jer

 

…Hvorfor er det SÅ hårdt, at komme igang igen efter en graviditet og en fødsel. Her tænker jeg på træning. Hvordan kan ens form blive SÅ dårlig?

…Apropos graviditet og fødsel. Hvordan er det muligt at ens røv forsvinder fra den ene dag til den anden? Jeg vil have mine muskler tilbage, tak!

…Hvor pisse irriterende det er, at ens hjem altid roder med vasketøj og babyting over det hele! Please sig jeg ikke er den eneste?

…Hvor meget jeg ikke glæder mig til, at det er vores tur til at prøve det berømte “hamsterhjul”. Det kræver nok en smule tilvænning

…Hvor pæn denne her kjole er. Desværre HADER Robin leopard. Han synes det er prol. Men jeg synes nu alligevel den er ret pæn ;-) Nu vi er ved shopping. Så fortjener jeg altså virkelig en ny forårs/sommer garderobe!

… Hvor skønt det var at blive klippet for første gang i 7 måneder! Det var tiltrængt

…Hvor meget jeg glæder mig til foråret rigtig viser sig. Det bliver altså lidt sjovere at gå ture med barnevognen i lidt lunere vejr. Men jeg glæder mig endnu mere til sommer! Nyt hus og en lille rejse ;-)

… Hvor sindssygt det er, at Robin og jeg har 10 års dag i morgen! Desværre må vi vente med at fejre det, da Robin er i Göteborg med arbejdet. Jeg er ikke helt tilfreds ;-)

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Årh, leo er så fedt – men heller ikke min mands favorit :p
  Håber I får en dejlig fejringsdag, når I kan finde en dato til formålet!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare fin på disse billeder. Jeg kommer helt i forårsstemning. I den forbindelse tænkte jeg på om du ikke kunne lave et indlæg med inspiration til de fineste sneakers til foråret? Jeg synes du er så god til at finde de smarte og anderledes af slagsen, så jeg ville super gerne se dine forslag til den kommende sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Canarias

  Mange tak 3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% på M2 øjenvippeserum