Kvalitetstid med Charlie er vigtigere end min træning

Nyt sommertøj til mor-kroppen

sommerfin

/1 Nederdel  /2 Denimjakke /3 Solbriller 4/Badedragt  5/Kjole  6/Bikinitrusser  /7 Sandaler  /8 Top  /9 Taske 

Man kan nok ikke helt undgå den. Altså mor-kroppen. Hvis man har født selvfølgelig. Det kan godt være, at det måske ligner min krop er kommet sig rimelig godt efter fødslen, da jeg jo har lange slanke ben og let market mave. Jeg kan forsikre jer om, at min krop langt fra er som den “plejer”. Men hallo jeg har sgu været gravid i 8 måneder og født et barn. Det er sgu da lidt sejt. I hvert fald, så kan jeg roligt skrive under på, at kroppen altså forandre sig i større eller mindre grad efter man har født. Maveskinnet et slapt, ballerne er slappe og luften er gået ud af booberne (i hvert fald når man er stoppet med at amme).

For dem som ikke har født, lyder det måske ikke specielt tiltrækkende. Men helt seriøst, så er jeg mere komfortabel med min krop end jeg nogensinde har været. Selvfølgelig vil jeg gerne have lidt fylde på min numse igen og genvinde min “gode form” – men jeg har ikke travlt. Selvom jeg har det rigtig godt med min krop, så er det ikke alt tøj jeg har lyst til at hoppe i. Jeg føler mig ikke særlig godt tilpas i HELT stramt tøj. Eftersom meget af mit nuværende sommertøj er forholdvis “stramt” er jeg så småt ved, at opbygge en ny sommergarderobe. Derudover har jeg faktisk slet ikke særlig meget sommertøj til hverdagsbrug, da jeg jo plejer at arbejde i hverdagene. Min arbejdsplads er rimelig konservativ, derfor består “uniformen” oftest af pæne kjoler, bukser, blazer osv.

Når man har en baby er det ikke altid super nemt at shoppe i butikker. For det første er det mega upraktisk at gå rundt med en barnevogn blandt stativer og borde, og for det andet er det virkelig svært at koncentrere sig hvis baby vågner (for som om en baby bare gider ligge i timevis og se på at mor shopper) Derfor er onlineshopping min bedste ven pt. Det er så dejligt nemt :-)

Nu vil jeg nyde at Charlie sover, så jeg kan shoppe videre…

God søndag venner :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitetstid med Charlie er vigtigere end min træning