At være nogens mor

Ugen der gik + rabatkode til NA-KD

32372976_10156287970163497_945991200056279040_n

32389226_10156288000518497_1820311829872640000_n

Leopard Nededel her. Leopard Bikini her (den mørke farve er udsolgt pt). Spar 22% ved at nebytte koden ‘DELIGHT22’

Som et nyt tiltag på bloggen, vil jeg begynde at opsummere mine uger herinde. Jeg tror, at det kommer til at fungerer rigtig godt i og med, at jeg ikke altid får blogget regelmæssigt. Der er allerde en del bloggere som kører disse føljetoner, og faktisk elsker jeg selv at læse disse typer indlæg. Så jeg håber i har lyst til at læse med.

De sidste par uger har været ret hektiske og mit energiniveau har ikke været optimalt. Jeg er lidt halvpresset over, at vi snart skal flytte og at vi ikke har styr på noget som helst endnu. Det er jo også kun 9 måneder siden, at vi købte huset…. Nå men i hvert fald, så mangler jeg at svare rigtig mange af jer på Instagram. DET BEKLAGER JEG! I er riiiiiigtig mange, der spørger til min leopard bikini og leopard nederdel. Begge er fra NA-KD.com, et sted jeg elsker at shoppe. Tøjet er i overraskende god kvalitet på trods af de billige priser. I denne uge kan i få 22% på alle varer hos NA-KD (gælder ikke i forvejen nedsatte varer), ved at bruge koden ‘DELIGHT22’. Så skynd jer ind og shop! :-)

Men nu til ugen der gik.

I denne uge har jeg:

…Fløjet hjem fra Fuerteventura. En rejsedag på 9 timer med en baby er altså lidt hård. Man er helt bombet.

…Spist frokost i gården med min søster og Charlie.

…Vasket uendelig mængder tøj. Det er seriøst voldsomt så meget vasketøj man har! Specielt efter Charlie er begyndt at få rigtig mad. Derfor er jeg blevet ekstra glad for Vanish -det virker sgu!

…Slet ikke fået trænet. Vi prøver igen i denne uge.

…Været hos mine forældre i Herlev fra torsdag-fredag. Vi hyggede os helt vildt meget, og de nød igen at være sammen med Charlie

…Løbet tør for rene stofbleer…. PIS

… Drukket hvidvin i solen med min mødregruppe i Dragør. Det var seriøst en fantastisk dag!

… Vejet mig for første gang i én måned. Jeg ejer ikke selv en vægt, så da min far pointerede at jeg var blevet mager at se på, hoppede jeg på vægten. 56,9 kg. Lige inden jeg blev gravid vejede jeg 63 kg. Mit uønskede vægttab skyldes helt sikkert manglende muskelmasse,  så jeg må altså i gang!

…Brugt weekenden i sommerhus med Robin, hans niece og hans forældre (og selvfølgelig Charlie). Det var sindssygt skønt at være i sommerhus i det lækre sommervejr.

… Fået årets første dukkert. Det var en kold fornøjelse, men virkelig dejligt. Jeg elsker virkelig at bade i havet.

32503703_10156288000463497_6412818207983271936_n

Nu må jeg hellere komme igang med dagens gøremål, så jeg kan få nydt det gode vejr senere. Jeg håber i får den dejlig mandag. Forresten så har jeg hørt rygter om, at den reklamefilm jeg medvirkede i er lige på trapperne. Så hold øje ;-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være nogens mor