25% på Marmar, Wheat, Ralph Lauren m.fl.

Hårde uger og en vild beslutning

Sikke nogle uger. Av, de har været hårde. Jeg har været sindssyg presset på hjemmefronten med en handicappet mand og en baby, der ikke har sovet særlig meget om dagen, og generelt bare ville have alt min opmærksomhed. Og udover det, har vi jo også overtaget vores hus som vi er ved at renovere. Robin kom slemt til skade under en fodboldkamp for cirka 3 uger siden, så slemt at han fik en kraftig forstuvning OG et brud. Det resulterede i, at jeg var alene om alting i ca 1 1/2 uge. Når vi snakker alting, så mener jeg Charlie, indkøb, madlavning, oprydning, tøjvask osv. Det ville ikke have været noget problem hvis Charlie havde taget sig nogle gode timers lur i løbet af dagen, men lige dét valgte han selvfølgelig, at han kun ville sove i 15-20 min. ad gangen. Jeg løb rundt fra morgen til aften, og når jeg slog røven i sofaen omkring kl. 20.30ish, var jeg så bombet at jeg ikke magtede andet end at stene instagram eller ligegyldigt fjernsyn. Heldigvis har vi en baby, der sover igennem om natten, så det har virkelig reddet mig at jeg har fået min nattesøvn.

Efter et par hårde uger, hvor mit overskud var lig 0, virker det til at vi er ved at være ovre på den anden side. Selvom Charlie rigtig gerne vil have rigtig meget opmærksomhed, plejer han at tage én lang lur i løbet af dagen. De 1-2 timer er altså guld værd, så man lige kan nå nogle småting. Men hold nu op hvor kan man godt savne dengang han sov 2-3 timers lur 3 gange om dagen, det var jo ren luksus ;-) haha. Når det er sagt, så er han simpelthen så sjov i øjeblikket. Han er en lille bandit med krudt i røven. Selvom det er blevet hårdere, så er det fantastisk med alle de smil, grin og kys man får i løbet af en dag.

I går havde jeg Charlie med på farten det meste af dagen. Vi skulle først ind forbi SMíLEDESíGNS, hvor jeg har været til to forundersøgelser. Jeg har altid været rigtig ked af mine tænder, faktisk så meget at jeg nogle gang har holdt mig for munden når jeg griner. Det var faktisk først noget, der gik op for mig da Robin spurgte ind til om jeg var flov over mit smil. Jeg har med årene lært at acceptere det, men jeg har aldrig elsket mine tænder og smil. Jeg har flere veninder, som har Invisalign bøjler og de er simpelhen SÅ glade for dem. Så efter en del betænkningstid besluttede jeg mig for, at undersøge markedet for de populære bøjler. Og nu er jeg blevet så hooked på, at få mine tænder rettet at jeg har besluttet mig for, at “bøjlen” allerede skal på om 9 dage! Jeg glæder mig sindssyg meget, og krydser virkelig fingre for, at jeg får et smukt og lækkert smil. For jer lyder det måske ikke som en “vild” beslutning, men for mig betyder det sindssyg meget. Når jeg har fået mine første skinner på, skal jeg nok opdatere jer omkring forløbet :-)Efter et vellykket besøg hos SMíLEDESíGNS, kom min søster og vi tog ud og spiste en sindssyg lækker vegansk frokost på Souls. Som vi sad der i solen, midt i København fik jeg en følelse af glæde og overskud. Det var lige hvad jeg havde brug for.

Resten af weekenden skal bruges i familiens tegn. Senere i dag, tager jeg Charlie med hjem til mine forældre, hvor vi overnatter til i morgen. For mig er det nemlig rigtig vigtigt, at både mine og Robins forældre får muligheden for, at tilbringe masser af tid med deres barnebarn. Søndag skal vi til fødselsdag hos Robins storesøster, så det bliver en weekend i familiens tegn, helt uden store projekter i huset. Hav en dejlig weekend, venner :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på Marmar, Wheat, Ralph Lauren m.fl.