Min fødselsberetning

Kampen mod hårtab efter fødslen

34506070_10156338946143497_6677361564619636736_n

Højre billede: Marts 2018 – Venstre billede Maj 2018
Reklame for Hårklinikken

Jeg er sikker på, at rigtig mange mødre har prøvet det…,,, At tabe næsten alt sit hår.. Det føles i hvert fald sådan. Under min graviditet havde jeg det dejligste tykke hår. Alt jeg gjorde var faktisk bare, at bruge min yndlings shampo + balsam fra Hårklinikken, en hårkur fra Maria Nila og Moroccanoil til spidserne. Det var perfekt, og jeg elskede det! De første par uger efter fødslen var mit hår også ganske fint, men så begyndte det. Altså fældningen. Når jeg var i bad kunne jeg rive store totter hår ud, og når jeg redte håret efterfølgende samlede der sig en stor klump af hår. Derudover begyndte man at ane skaldede pletter i siderne. AV!

34711273_10156338946323497_8421606817850720256_n

Jeg var lidt i vildrede omkring hvad jeg skulle gøre. Derfor valgte jeg selvfølgelig midlet, som er stærkere end google, nemlig JER. Jeg spurgte jer på instagram, hvad der var af muligheder når man mistede hår efter en graviditet. Jeg fik rigtig rigtig mange svar (i er så søde, altså. TAK). I kom med rigtig mange gode muligheder på hvad jeg kunne gøre for at øge hårproduktionen igen. I kan læse mulighederne her.

Som jeg nævnte i tidligere indlæg, har jeg valgt valgt at gå med følgende:

  • Forløb hos hårklinikken
  • Sugarbearhair vitaminpiller
  • Wetbrush som bruges efter hårvask
  • Moroccanoil olie til spidserne
  • Mason Pearson børste som jeg bruger hver aften

Jeg startede ud d. 22. marts hvilket vil sige, at jeg har været igang i snart 3 måneder. Den førse måned var der ikke synlige resulater, men mine fældninger blev væsentlig mindre. Men nu allerede efter 3 månder er der synlige resultater. Faktisk så meget, at folk kommentere på det. Flere er mine post gravide veninder er også begyndt hos Hårklinikken efter de har set hvordan det har hjulpet mig. Der er rigtig mange som spørger hvad forløbet hos hårklinikken egentlig går ud på. Det vil jeg naturligvis rigtig gerne

 

Forløb hos Hårklinikken

Kort fortalt hjælper hårklinikken mænd og kvinder med at genfinde deres optimale hårvækst. De går simpelthen ind og skræddersyet en løsning til hver enkelt individ. For langt de fleste består et forløb af at man kommer ind på klinikken til en forundersøgelse for i første omgang, at undersøge om de kan hjælpe. Hvis de kan hjælpe blander de en ekstrakt, som man skal påføre i håret hver aften. Herefter skal den sidde i minimum 8 timer førend man vasker den ud. Dog behøver man ikke vaske den ud hver dag, da den ikke fedter håret. Derudover anbefaler de at man bruger én af deres shampoer (de er grønne på kemiluppen) for at få den optimale effekt. Til at starte med på jeg ærligt indrømme, at det lød en smule bøvlet. For helt seriøst har man virkelig “tid” til, at skulle smøre det stads i sin hovedbund HVER aften? Og ja, det har man. Det er langt fra så tidskrævende som jeg havde forventet. Jeg bruger ca. 2 minutter på det, og så er det egentlig det. Jeg forventer at gå derinde i 9-12 måneder i alt, og så håber jeg på at der er en markant forbedring. Jeg har lavet en instastory hvor jeg viser hvordan jeg påføre ekstrakten hver aften. Se den på @cecilie_lange

I kan se flere før/efter billeder fra andre klienter her.

Priser

Det er nok det, som rigtig mange gerne vil vide mere om. Det koster omkring 600-800 kr. om måneden hvis man gør det op på månedsbasis. Det synes jeg personligt ikke er dyrt, for at få et pænt hår. Det er i hvert fald ikke dyrer end at få lavet negle eller eyelash extenstions :-) Hvis man gerne vil have en specifikpris eller egentlig bare høre om Hårklinikken kan hjælpe lige netop DIG, er de super søde til at hjælpe. Find deres kontaktoplysninger her :-)

Jeg håber virkelig, at det her indlæg kan hjælpe andre med samme problem. Der ER noget at gøre!

34537597_10156338947468497_5132419544295407616_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning